x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aaron Carter: "Michael Jackson mi-a oferit alcool şi cocaină când aveam 15 ani"

Aaron Carter: "Michael Jackson mi-a oferit alcool şi cocaină când aveam 15 ani"

01 Iul 2011   •   09:52
Aaron Carter: "Michael Jackson mi-a oferit alcool şi cocaină când aveam 15 ani"

Fostul copil vedeta Aaron Carter a declarat intr-un interviu ca Michael Jackson i-a oferit cocaina cand avea numai 15 ani si ca a fost foarte deranjat de comportamentul pe care "regele muzicii pop", pe care il admira, l-a avut fata de el.

Fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, Aaron, care a avut el insusi o cariera muzicala in copilarie si in adolescenta, i-a socat pe fanii lui Michael Jackson prin declaratiile facute recent intr-un interviu pentru revista OK!, in Australia. Acum in varsta de 23 de ani, Aaron Carter a spus ca este pentru prima data cand face aceste dezvaluiri. "Imi este dor de Michael, am petrecut momente incredibile cu el. Am facut cu el lucruri pe care nu le-a mai facut nimeni, dar am fost si tulburat de ce mi-a facut... Mi-a dat vin. Sigur, puteam sa refuz, dar aveam 15 ani. Cat despre droguri, mi-a dat cocaina. Mi s-a parut ciudat asta si alte lucruri", a spus Carter.

El a mentionat, de asemenea, ca mama lui era atat de ingrijorata de cat timp petrecea el vorbind cu Jackson la telefon incat a chemat politia, relateaza contactmusic.com, preluat de Mediafax. Carter mai spune si ca acum intelege de ce mama lui era atat de ingrijorata. "L-am admirat pe Michael, dar purtarea lui m-a deranjat mult".

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de propofol - un anestezic puternic -, cu doar cateva saptamani inainte de debutul unei serii de 50 de concerte pe care starul american urma sa le sustina la Londra cu casa inchisa. Anul acesta, pe 25 iunie, fanii au comemorat moartea Regelui muzicii pop, desemnat recent cel mai mare cantaret din toate timpurile, intr-un sondaj organizat de revista britanica New Musical Express.

×