x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun AC/DC - Merită!

AC/DC - Merită!

de Alex Revenco    |    14 Mai 2010   •   00:00
AC/DC -  Merită!
Sursa foto: Sony Music/

Cel mai aşteptat eveniment al anului, prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment, programat duminică, 16 mai, în Piaţa Constituţiei, va începe de la ora 18:00, cu recitalul formaţiei americane Down.

Liderul acestei trupe este nimeni altul decât Phil Anselmo (ex-Pantera), cel care posedă cea mai puternică voce heavy-metal din lume. În cursul acestui an urmează să apară "Diary of a Mad Band", un film dedicat trupei Down. După recitalul americanilor vor urca pe scenă cei de la Iris, cavalerii rockului românesc.

 "Ne bucurăm nespus că Iris va avea ocazia să cânte înainte celor de la AC/DC, mai ales că noi toţi îi admirăm foarte mult. Vă aşteptăm în seara zilei de 16 mai şi promitem un spectacol de zile mari!", a declarat Cristi Minculescu.
Când se întunecă, Angus Young& Co vor începe extraordinarul spectacol, ce va avea o scenografie unică şi va dura două ore.

RECORD ABSOLUT
Una dintre cele mai iubite formaţii rock din toate timpurile, AC/ DC s-a înfiinţat în 1973 şi a vândut până în prezent peste două sute de milioane de albume în lumea întreagă. După o serie de discuri înregistrate cu solistul Bon Scott, apare "Black in Black", cu actualul vocalist, Brian Johnson. Vândut (doar în Statele Unite) în peste 22 de milioane de exemplare, "Black in Black" a fost recompensat cu două Discuri de Diamant.

Actualul "Black Ice World Tour" (desfăşurat în America de Nord, America de Sud, Europa, Australia, Noua Zeelandă şi Japonia) a început în octombrie 2008 şi e prevăzut să se încheie la sfârşitul acestui an. Încă de la început, s-au înregistrat două impresionante recorduri : trei concerte din Melbourne (Australia) au fost sold out în 10 minute - record absolut - şi în prima zi de la anunţarea turneului s-au vândut 500.000 de bilete - alt record!

×
Subiecte în articol: vedete