x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adrian Mititelu: Îi aştept pe Popescu, Hagi şi Petrescu să vină cu tancul la Craiova

Adrian Mititelu: Îi aştept pe Popescu, Hagi şi Petrescu să vină cu tancul la Craiova

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Ian 2008   •   00:00
Adrian Mititelu: Îi aştept pe Popescu, Hagi şi Petrescu să vină cu tancul la Craiova

13.15 • În urma informaţiei referitoare la potenţiala implicarea lui Gică Popescu, în calitate de acţionar, la Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a reacţionat în Jurnalul Naţional: „Poate vor veni cu o lege de pe vremea lui Stalin şi cu un tanc sovietic. Doar aşa vor pune mâna pe Universitatea”. Mititelu regretă transferul lui Torje la Dinamo, patronul Universităţii spunând: "Mi-a fost ruşine să-l întreb pe Iancu dacă Torje este de vânzare. Nu mă gândeam că va face o asemenea greşeală".

În urma informaţiei referitoare la potenţiala implicarea lui Gică Popescu, în calitate de acţionar, la Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a reacţionat în Jurnalul Naţional: „Poate vor veni cu o lege de pe vremea lui Stalin şi cu un tanc sovietic. Doar aşa vor pune mâna pe Universitatea”.Mititelu regretă transferul lui Torje la Dinamo, patronul Universităţii spunând: "Mi-a fost ruşine să-l întreb pe Iancu dacă Torje este de vânzare. Nu mă gândeam că va face o asemenea greşeală".

UIMIT. Reacţia lui Mititelu vine ca urmare a unei informaţii plecate din anturajul lui Gică Popescu. Conform acesteia, Popescu ar urma sa fie acţionar majoritar la Universitatea, Hagi – manager si actionar, iar "Bursucul" ar fi pentru moment singura optiune a celor doi pentru postul de antrenor principal. "Dacă Mititelu se va decide până la urmă să renunţe la echipă atunci transferul ei către noul patronat se va face la vară. Este riscant ca echipa să-şi schimbe conducerea şi patronatul în mijlocul campionatului. Poate Mititelu işi va lua jucătorii şi va fi practic imposibil să se facă o nouă echipă de valoare peste noapte", a declarat pentru Gazeta Sporturilor o persoană din anturajul lui Gică Popescu. Reacţia oltenilor a fost imediată. „Este o tâmpenie şi nu ştiu de ce se insistă pe această temă. Universitatea este echipa mea şi le transmit următoarele: Dacă tot le place să facă valuri, îi aştept la Craiova cu o lege stalinistă şi urcaţi pe un tanc sovietic alături de Ana Pauker şi Gheorghiu Dej. Aceste lucruri se puteau face în 1948. Pentru ei, constat că timpul a rămas pe loc”, a mai spus Mititelu. Adrian Mititelu a vorbit şi despre transferul lui Torje la Dinamo: „Nici nu şti cât mă oftic că acest copil a ajuns la Dinamo. El este un oltean cu părinţi din Vâlcea şi Dolj. Dacă ştiam că este transferabil făceam pe dracu în patru să-l aduc acasă. Nu am crezut că Iancu se va despărţi de idolul tribunei, că va face o asemenea greşeală. Îţi spun sincer că îmi era şi ruşine să fi întrebat vreodată Timişoara dacă vrea să scape de acest copil”.

×
Subiecte în articol: magazin mititelu