x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adrian Mutu ne linişteşte: Nu este nimic grav!

Adrian Mutu ne linişteşte: Nu este nimic grav!

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Feb 2008   •   00:00
Adrian Mutu ne linişteşte: Nu este nimic grav!

11:15 • Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, accidentat, duminică, în partida cu formaţia AS Roma, a declarat că nu crede că este vorba de ceva grav, informează site-ul fiorentina.it, citând cotidianul La Nazione.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, accidentat, duminică, în partida cu formaţia AS Roma, a declarat că nu crede că este vorba de ceva grav, informează site-ul fiorentina.it, citând cotidianul La Nazione.

 

OPTIMIST. Adrian Mutu s-a accidentat la genunchiul stâng în minutul 39, la un duel cu portarul echipei AS Roma, Doni. Atacantul a primit îngrijiri la marginea terenului şi a fost apoi înlocuit de Papa Waigo, în minutul 43. Adrian Mutu a fost diagnosticat de medicii formaţiei toscane cu traumatism contuziv cu entorsă la genunchiul stâng, care i-a afectat şi ligamentul colateral median intern, iar luni va fi supus unui control amănunţit pentru a se stabili cu exactitate natura accidentării."Nu cred că este ceva grav. Cred că este doar o entorsă la genunchi. Trebuie să strâng din dinţi şi să aştept rezultatul rezonanţei magnetice. Partida cu AS Roma? Cred că meritam să marcăm în prima repriză. Nu cred că după acest eşec lupta noastră pentru locul patru s-a complicat iremediabil. Sunt convins că dacă vom lupta, vom strânge din dinţi, la final vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele", a conchis jucătorul român.

×
Subiecte în articol: magazin