x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amintiri în...averse

Amintiri în...averse

de Adriana Paduraru Vaduva    |    03 Iul 2009   •   00:00
Amintiri în...averse

Au trecut şapte ani de când Ro­xana Ionescu şi-a făcut apariţia pe micile ecrane. Iar noua emisiune a Antenei 1, "Criza de râs" (prezentată de Anca Neacşu şi Mircea N. Stoian) i-au stârnit voluptoasei vedete tv un amalgam de emoţii. "A fost foarte drăguţ că s-au gândit să mă aleagă pe mine şi cele mai frumoase momente din cele mai frumoase emisiuni. Au început cu «Ciao, Darwin!», au continuat cu «Tablou de nuntă», apoi «Vreau să fiu vedetă» şi rubrica «Meteo»", povesteşte Roxana.

EVOLUŢIE
Pusă în faţa aminti­rilor, vedeta TV spune că fiecare emisiune a însemnat un pas înainte. "La «Ciao, Darwin!» eram la debut. M-am trezit în faţa reflectoarelor. Apoi am început să mă acomodez, încet-încet, cu platoul de filmare, cu oamenii, cu camerele de filmat. La «Canalul de ştiri» am prezentat rubrica «Meteo». Din «Tablou de nuntă» am învăţat să fiu aproape de oameni când au nevoie.

Le făceam surprize lucruri pe care ei şi le-ar fi dorit. Am făcut oameni fericiţi, m-am implicat în evenimentul lor foarte important. De la copiii din emisiunea «Vreau să fiu vedetă» am luat multe lucruri. De multe ori te gândeşti că un copil nu are multe lucruri de spus, însă nu este deloc aşa. Sunt foar­te multe lucruri de învăţat de la nişte copii. M-am surprins gândindu-mă că, dacă un copil de 7 ani poate să lucreze la câmp sau să facă mâncare, eu de ce să nu pot face diferite lucruri.

Apoi am învăţat să mă bucur şi mai mult de lucrurile mici, de mărunţi­şu­ri­le pe care le îndepăr­tăm şi care ar pu­tea să ne facă fericiţi", povesteşte Roxana. Şi rubrica "Meteo" contribuie la formarea Roxanei ca profesionist de televiziune. "Am luat totul de la zero. Nu avusesem ni­ciodată de-a face cu un prompter. Am avut de lucru cu termenii noi, pe care nu-i folosim în viaţa de zi cu zi. M-am încurcat eu puţin la început, dar acum am totul sub control", spune vedeta tv.

Acestea nu sunt singurele lucruri pe care vedeta tv le-a învăţat de la rubrica "Me­teo". Mai nou, Roxana consultă starea vremii înainte de a pleca în vacanţă. "Dacă tot am acces la informaţii de la profesionişti, de ce să nu profit de ele?!"

STATUTUL DE VEDETĂ
Imaginea pe care Roxana şi-a format-o despre statutul de vedetă s-a schimbat o dată ce a intrat în show-biz: "Nu consider că noi, oamenii care apărem la televizor, suntem vedete. Noi suntem persoane publice. Pentru mine, Nadia Comăneci este o vedetă. Oamenii care ne-au reprezentat ţara în anumite momente sunt vedete. Noi suntem doar nişte persoane mai mediatizate decât ceilalţi".

Recunoaşte însă că nu reali­zează cum ar arăta viaţa fără televi­ziune: "Eu îmi doream să dansez pe scenă. Niciodată nu m-am gândit, însă, că voi avea o evoluţie aşa de spectaculoasă. Am început să apar pe sticlă de la 16-17 ani şi nu-mi imaginez acum cum ar fi viaţa mea fără televiziune. Dar, probabil, că ar fi fost la fel de fericită".

A fost foarte drăguţ că s-au gândit să mă aleagă pe mine şi cele mai frumoase momente din cele mai frumoase emisiuni. Au început cu «Ciao, Darwin!», au continuat cu «Tablou de nuntă», apoi «Vreau să fiu vedetă» şi rubrica «Meteo»"

×
Subiecte în articol: vedete