x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea Fried

Andreea Fried

de Adriana V. Paduraru    |    14 Mar 2008   •   00:00

Prima dragoste... Prima mea dragoste a fost la grădiniţă. Eram “îndrăgostită” până peste cap de Victor, un coleg de-al meu, care de altfel îmi era şi vecin.

Prima dragoste... Prima mea dragoste a fost la grădiniţă. Eram “îndrăgostită” până peste cap de Victor, un coleg de-al meu, care de altfel îmi era şi vecin. 

 Prima decepţie... Prima decepţie cred că a fost când am dat la facultate. Mi-am încercat norocul atât la facul­tatea de Drept, cât şi la cea de Jurnalism. Voiam neapărat jurnalistică, însă norocul nu mi-a surâs. Am fost destul de dezamăgită, însă am continuat cu Dreptul şi am ajuns în cele din urmă să practic meseria pe care mi-am dorit-o întotdeauna.

 Prima dată când ai copiat. Nu prea îmi plăcea să copiez, însă am făcut acest lucru de câteva ori la ora de Latină. În rest nu am aplicat acest obicei…

 Prima oară când ai chiulit. A fost o zi pe care nu cred că am să o uit niciodată. Eram în cla­sa a IX-a, proaspăt intrată la liceu şi am ho­tărât cu câţiva co­legi, printre care şi nepotul directoarei să chiulim de la câteva ore. Zis şi făcut. Ne-am plimbat prin oraş, am colindat magazinele, iar în drum spre şcoală am dat nas în nas cu tatăl meu. I-am spus că motivul pentru care ne plimbam prin oraş la ora respectivă a fost că profesorul a lipsit…

 Prima carte citită. Nu îmi aduc foarte bine aminte, însă cred că a fost “Legendele Olimpului”.

 Prima impresie la pupitrul ştirilor.  Prima oară când am prezentat un jurnal de ştiri am avut nişte emoţii de nedescris. Tremuram toată, însă cu toate acestea m-am simţit împlinită, fericită şi sigură pe mine.

 Prima impresie când ai intrat în Bucureşti.  Aglomeraţie, gălăgie, ritm alert.

 Prima bâlbă. Prima mea bâlbă în direct a fost  la pupitrul ştirilor din Cluj. Cred că se întâmpla la sfârşitul unei săptămâni, iar la finalul jurnalului, când trebuia să-mi iau “la revedere”, am uitat ora la care se difuza “Restrospectiva săptămânii”, duminica. Ca atare, am spus mai multe variante de ore, iar într-un final, după ce m-am bâlbâit bine de câteva ori,  mi-am luat şi “la revedere”.

×
Subiecte în articol: vedete