x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aniversare cu dobanda - William de Windsor, consemnat de ziua lui

Aniversare cu dobanda - William de Windsor, consemnat de ziua lui

de Andy Stanescu    |    22 Iun 2007   •   00:00
Aniversare cu dobanda  -  William de Windsor, consemnat de ziua lui

Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii si Irlandei de Nord, a implinit 25 de ani si isi va sarbatori ziua de nastere in cazarma situata in comitatul Dorset (sudul Angliei), informeaza AFP citata de Rompres.

Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii si Irlandei de Nord, a implinit 25 de ani si isi va sarbatori ziua de nastere in cazarma situata in comitatul Dorset (sudul Angliei), informeaza AFP citata de Rompres. „Inca" celibatar (spre disperarea jurnalistilor din Regatul Unit), William a pus capat, cu doua luni in urma, relatiei cu Kate Middleton, si se pregateste sa devina mai bogat cu 6,5 milioane de lire sterline, aceasta fiind suma pe care i-a lasat-o mostenire printesa Diana. Banii vor intra in contul printului peste 5 ani, fratele sau mai mic, Harry, urmand sa primeasca aceeasi suma.

Â
DISPOZITII TESTAMENTARE. Cei doi printi se vor putea atinge de capital abia la implinirea varstei de 30 de ani. Conform dorintei fostei Printese de Wales, William si Harry vor putea beneficia, pana la „schimbarea prefixului", de dobanzile generate de cele 13 milioane de lire sterline trecute in testament. William isi poate permite sa astepte, si asta pentru ca mostenitorul Casei de Windsor este al 15-lea pe lista celor mai bogate persoane din Marea Britanie, ce nu au implinit inca 30 de ani. Potrivit publicatiei „Sunday Times", cei doi frati detin impreuna o avere estimata la peste 50 de milioane de euro. Cat despre banii „de buzunar", William primeste anual un salariu de 32.560 de euro, in calitate de ofiter al regimentului „Blues and Royals".

×
Subiecte în articol: magazin william