x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arnold Schwarzenegger se desparte de soţia sa, Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger se desparte de soţia sa, Maria Shriver

10 Mai 2011   •   09:51
Arnold Schwarzenegger se desparte de soţia sa, Maria Shriver
Sursa foto: /Reuters

După 25 de ani de căsnicie, Arnold Schwarzenegger şi soţia sa, Maria Shriver, au anunţat că se despart, informează Los Angeles Times.

Shriver a părăsit în urmă cu câteva săptămâni locuinţa conjugală din cartierul Brentwood (Los Angeles), după cum au confirmat cei doi soţi într-un comunicat comun, remis la puţin timp după ce, la 26 aprilie, sărbătoriseră nunta de argint.

"Trecem prin schimbări importante la nivel personal şi profesional. După o perioadă îndelungată de gândire şi nenumărate discuţii, am decis împreună să ne despărţim. În acest moment locuim separat, urmând să luam o hotărâre cu privire la viitorul relaţiei noastre", se mai spune în comunicat.

Republicanul Schwarzenegger a fost guvernatorul Californiei din 2003 şi până în acest an, în timp ce Shriver este nepoata fostului preşedinte american John F. Kennedy. Cei doi s-au căsătorit în 1986 şi au patru copii.

"Vom continua să ne creştem împreună copiii. Ei sunt lumina şi centrul universului nostru. În ceea ce ne priveşte, credem că despărţirea noastră reprezintă o chestiune privată şi niciunul dintre noi doi sau dintre membrii familiei nu va face alte comentarii pe această temă", se mai precizează în comunicat.

Schwarzenegger are 63 de ani şi a încercat, după părăsirea funcţiei de guvernator, să-şi recapete faima de star hollywoodian, anunţând că va juca în filmul "Cry Macho", şi - posibil - într-o nouă peliculă din seria 'Terminator'.

Shriver, în vârstă de 55 de ani, a fost implicată de-a lungul timpului în diverse campanii de voluntariat şi a condus mai multe instituţii culturale, cum ar fi muzeul de istorie din Sacramento.

×
Subiecte în articol: maria shriver schwarzenegger