x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aşa mamă, aşa fiică! Fata Millei Jovovich îi calcă pe urme cu sabia.

Aşa mamă, aşa fiică! Fata Millei Jovovich îi calcă pe urme cu sabia.

22 Mai 2011   •   14:50
Aşa mamă, aşa fiică! Fata Millei Jovovich îi calcă pe urme cu sabia.

Milla Jovovich nu este straina de a folosi mai ales sabii, dupa ce am vazut-o in seria 'Resident Evil' sau in roluri precum cel din 'The Fifth Element'. Iata, insa, ca nici fiica sa nu pare a fi mai prejos, ea urmand probabil pasii mamei sale, desi inclinam sa credem ca filmele mai sus mentionate nu au ajuns sub ochii ei.

Milla Jovovich a postat o serie de fotografii pe Twitter, intr-una dintre ele Ever, fiica sa in varsta de trei ani, vanturand de zor o sabie. Nu putem sa nu zambim insa mai ales cand putem observa rochita roz si pisica imprimata pe aceasta, care mai 'inmoaie' imaginea micutei razboinice care striga ca la lupta in fata apratului de fotografiat. 'Mama mea spune ca aschia nu sare departe de trunchi. Fiica mea, Ever, ar putea deveni o adevarata actrita. Ea spune constant, atunci cand ne jucam «Ok, tu esti Ever si eu sunt mama», si trebuie mereu sa improvizam scene impreuna cu ea jucand rolul meu', povesteste actrita, citata de Daily Mail. 'Ar trebui sa o auziti cantand «Somewhere Over The Rainbow». Are o voce ingrozitoare, sar emotia este foarte reala', mai adauga amzata Milla.

Milla Jovovich a petrecut de curand impreuna cu sotul sau si fetita lor cateva zile de vacanta in Italia, tinandu-si la curent fanii si prietenii pe Twitter cu fotografii din aceasta mini-vacanta. (foto: Twitter/Daily Mail)

×
Subiecte în articol: milla jovovich