x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aventuri în lumea documentarelor

Aventuri în lumea documentarelor

de Adriana V. Paduraru    |    06 Aug 2009   •   00:00
Aventuri în lumea documentarelor

Ada Roseti vorbeşte despre "schimbarea la faţă" a Discovery Channel



Discovery Channel a trecut printr-un proces de rabranduire prin care se doreşte ca telespectatorii să cunoască mai bine lumea din jurul lor, să-şi lărgească orizonturile şi să înveţe lucruri noi, care îi pot ajuta în viaţa de zi cu zi. "Telespectatorul îşi doreşte să fie expert într-un anumit domeniu şi să facă apel la aceste cunoştinţe în activităţile sale, în discuţiile cu prietenii sau, în general, în viaţă. Într-un cuvânt, îşi doreşte o sursă de inspiraţie. Nu vrea doar să afle lucruri noi de dragul de a şti. Iată de ce mesajul nostru către telespectator a evoluat, devenind acum «Live Life Large»", a declarat Ada Roseti, Channel Manager Romania, Discovery Networks Europa Centrală.

PROGRAME VEDETĂ. Noul Discovery Channel este dedicat vieţii pline de pasiune, aventuroase şi expansive. Informaţia şi cunoaşterea reprezintă doar punctul de început. Discovery oferă telespectatorului ocazia de "a ieşi în lume şi a face" după ce "cunoaşte şi experimentează", îi împărtăşeşte noi idei şi modalităţi de a-şi lărgi orizonturile, de a-şi dinamiza existenţa.

În luna august, Discovery va difuza "Nebun după tehnologie", program care va încânta publicul masculin. Johnny Smith, prezentatorul, are acces la cele mai importante şi mai incitante ramuri industriale, apropiindu-se periculos de mult de tot felul de utilaje extraordinare, procese uluitoare şi proiecte industriale pe scară mare. În aceeaşi lună mai sunt "Constructorii din LA", "Ţapinarii", sau o nouă serie din "Cum funcţionează".

"Unul dintre cele mai căutate programe Discovery Channel în România, dar şi în alte ţări, este «Miami Ink - Arta tatuajelor». La fel de mulţi fani au şi «Vânătorii de mituri» sau «Cum se fabrică», pentru că ne prezintă ştiinţa şi tehnologia într-un mod foarte interesant şi plăcut. Acestea vor continua deci să fie «vedetele» programelor Discovery Channel. Serii de foarte mare succes precum «Meserii murdare» cu Mike Rowe sau «Tehnici esenţiale de supravieţuire» cu Bear Grylls vor continua şi ele să fie prezente în grilă, cu episoade noi", a adăugat Ada Roseti.

×
Subiecte în articol: vedete discovery channel