x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Căini de top la Bucureşti

Căini de top la Bucureşti

de Adrian Mogos    |    16 Sep 2007   •   00:00
Căini de top la Bucureşti

La a XIX-a expoziţie canină internaţională C.A.C.I.B. organizată de Asociaţia Chinologică Ilfov care a avut loc astăzi la stadionul "Iolanda Balaş" din Bucureşti s-au inscris 434 de căini din 79 de rase.

La a XIX-a expoziţie canină internaţională C.A.C.I.B. organizată de Asociaţia Chinologică Ilfov care a avut loc astăzi la stadionul "Iolanda Balaş" din Bucureşti s-au inscris 434 de căini din 79 de rase. Căştigătorii acestei expoziţii care vor concura şi măine la Slobozia pot căştiga trofeul "Cupa Sudului".

Arbitrii au fost din Spania, Rusia, India şi Ungaria, dar nici concurenţii nu s-au lăsat mai prejos şi au venit din Bulgaria, Rusia, Italia, Suedia, Moldova, insă cei mai mulţi au fost din Romănia. Căinii trebuie să-şi dovedească la inceput calităţile concurănd cu semenii din aceeaşi rasă, titlul care se oferă fiind "Best of Breed", cel mai bun al rasei. Cei care au obţinut acest titlu se intrec ulterior pentru "Best of Group", un titlu oferit căştigătorului din grupa Federaţiei Chinologice Internaţionale din care face parte. De exemplu, din grupa a V-a fac parte samoyede, husky, malamut de Alaska, chow - chow, akita etc. Titlul "Best in Show" care se acordă la final căştigătorului concursului, după mai bine de şase ore de competiţie, dintre cei mai buni din fiecare grupă a fost acordat unui American Akita.






×
Subiecte în articol: magazin