x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cătălin Măruţă - "Garsoniera" s-a mutat din Dorobanţi in Buftea

Cătălin Măruţă - "Garsoniera" s-a mutat din Dorobanţi in Buftea

28 Sep 2007   •   00:00

Lui Cătălin Măruţă ii plac provocările, a dovedit-o de mai multe ori. Prima oară cănd a plecat la Realitatea TV să prezinte Matinalul. Alegerea s-a dovedit a fi una nefericită, el intorcăndu-se inapoi in Televiziunea publică, unde Tonamatul DP2 inregistra audienţe comparabile cu cele ale sale la Realitatea.

Lui Cătălin Măruţă ii plac provocările, a dovedit-o de mai multe ori. Prima oară cănd a plecat la Realitatea TV să prezinte Matinalul. Alegerea s-a dovedit a fi una nefericită, el intorcăndu-se inapoi in Televiziunea publică, unde Tonamatul DP2 inregistra audienţe comparabile cu cele ale sale la Realitatea. Acum, iubitul Andrei a decis că e timpul să meargă mai departe şi a acceptat propunerea Pro TV de a prezenta o emisiune de divertisment pe fostul segment orar al lui Teo. "Vine o zi cănd fiecare dintre noi simte nevoia unei schimbări. De principiu, nu refuz schimbările, mai ales cănd le consider o provocare pentru mine, pentru profesia mea...", ne-a declarat Cătălin.

Propunerea televiziunii din Pache Protopopescu l-a găsit la mare. I-a plăcut, insă răspunsul l-a dat după căteva zile: "Am primit oferta in timp ce mă aflam la Costineşti. O astfel de hotărăre nu o poţi lua intr-o clipă. Au fost căteva intălniri, am analizat oferta lor, mi s-a părut interesantă şi am sfărşit prin a o accepta. Apoi am inceput pregătirile pentru emisiune". După spusele sale, Cătălin fost cucerit in primul rănd de formatul emisiunii, apoi de condiţiile de lucru şi nu in ulti-mul rănd de oamenii pe care i-a găsit aici. Faptul că va trebui să lupte inclusiv cu ratingurile obţinute in trecut de Teo nu-l face decăt să-l motiveze: "Ştiu că aşteptările sunt mari, dar mie-mi plac provocările".

FORMAT. De un singur lucru nu este sigur Măruţă: de titlul noului show pe care il va prezenta din octombrie. Există mai multe variante, urmănd ca el impreună cu echipa s-o aleagă pe cea mai bună. "Voi fi foarte ancorat in lumea divertismentului şi nu voi rata nici un eveniment important, indiferent de domeniul din care face parte. Elementul de noutate este că, pe lăngă vedetele cu care publicul este obişnuit deja, in emisiune vor fi şi oameni absolut necunoscuţi, dar care au ceva de spus, cărora le vom oferi şansa de a vorbi despre realizările lor originale", şi-a caracterizat in căteva cuvinte emisiunea noua vedetă Pro TV. De asemenea, Cătălin a ţinut să sublinieze că nici un manelist nu-i va călca pragul: "Dacă vreunul dintre ei va inregistra vreo performanţă in săritura cu prăjina sau la inot, poate".

×
Subiecte în articol: vedete