x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Catrinel Sandu

Catrinel Sandu

de Adriana Paduraru Vaduva    |    21 Mai 2010   •   00:00
Catrinel Sandu

Catrinel Sandu se pregăteşte de vacanţă. După încheierea sezonului emisiunii Euforia Club, din care mai sunt doar câteva ediţii, Catrinel şi familia se vor întoarce în America. "Gabi va avea câteva turnee de tenis acolo pe perioada verii, ceea ce înseamnă că nu vom putea pleca în vacanţă foarte departe. Dar sigur vom merge toţi trei să petrecem câteva zile la Miami", spune vedeta "euforică".

VIS
Catrinel i-a călcat pe urme soţului, care deţine o Academie de Tenis în Statele Unite, aşa că va avea şi ea propria "academie", dar nu de tenis, ci de dans. "Şcoala de dans este un vis mai vechi de-al meu, pe care, dacă rămâneam în ţară, aveam de gând să-l realizez aici. Numai că voi mai amâna un pic proiectul, până mai creşte Sara", a explicat frumoasa prezentatoare tv. Ca să intre "în sistem", Catrinel a predat cursuri de dans la cea mai bună şcoală din zona în care locuieşte în Statele Unite.

Cu toate că face neveta între două continente diferite, vedeta Euforia TV se consideră acasă în România. Se întoarce de fiecare dată aici cu plăcere, aici are familia şi prietenii. "Cât despre America, acolo este casa mea, a mea şi a familiei mele. Este locul unde ne-am făcut noi ceva numai pentru sufletele noastre şi cu forţele proprii."

FEMEIE ÎMPLINITĂ
Au trecut 11 ani de când Catrinel face televiziune. A început la Cronica Cârcotaşilor, unde făcea coregrafia: "Mă bucur că lumea a rămas cu impresia că eu sunt prima bebeluşă, deşi înaintea mea au mai fost două, timp în care eu semnam doar coregrafia emisiunii. Pentru mine au trecut 11 ani de televiziune şi bineînţeles că experienţa îşi spune cuvântul. Acum sunt şi o femeie matură, şi asta se vede, se simte în toate proiectele mele".

Cu toate acestea, Catrinel nu se consideră o femeie de succes, ci, mai degrabă, o femeie împlinită. Are un soţ care-i este alături tot timpul şi o fetiţă despre care, ca orice mămică, ar vorbi tot timpul. Tocmai de aceea Catrinel este sigură că, dacă ar exista o reţetă a femeii de succes, aceasta ar trebui neapărat să conţină şi o familie.

Despre Sara, Catrinel are numai cuvinte de laudă. Normal am spune, doar este copilul ei: "E cuminte şi foarte înţelegătoare, deşi cu o personalitate foarte puternică. Merge de la 8 luni şi zice «tata». «Mama» zice doar când e supărată. Nu îi este frică de nimic, se joacă, se caţără peste tot şi e o fire liberă. E răsfăţata familiilor Sandu şi Trifu". Catrinel şi Gabriel Trifu nu se gândesc la un frăţior sau la o surioară pentru fetiţa lor. Cel puţin, deocamdată: "Sara este Universul nostru momentan. Dar cine ştie, poate pe viitor".

×
Subiecte în articol: vedete