x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai bogat rapper din lume îşi deschide fast-food în New York

Cel mai bogat rapper din lume îşi deschide fast-food în New York

12 Ian 2011   •   14:53
Cel mai bogat rapper din lume îşi deschide fast-food în New York
Sursa foto: /REUTERS

Rapperul american Jay-Z a decis să investească în lanţul de restaurante Buffalo Boss şi va deschide un fast-food în cartierul Brooklyn din New York, ce va fi specializat în comercializarea preparatelor din carne de pui. Jay-Z va investi în această afacere împreună cu mama sa, Gloria, şi cu sora sa, Andrea.

Vărul muzicianului, Jamar White, va coordona activitatea noului restaurant. Tot acesta a confirmat nformaţiile în privinţa resaurantului pentru MTV News: "Da, este adevărat. Jay ne sprijină în tot ceea ce facem", a spus el citat de contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Pe lângă aripioarele de pui, meniul restaurantului va conţine câteva salate, cartofi prăjiţi şi băuturi carbogazoase. Recent, conducerea restaurantului i-a premiat pe câţiva elevi eminenţi de la o şcoală din New York, permiţându-le să comande gratuit tot ce îşi doresc, informează site-ul TMZ.com. Rapperul american, care obişnuia să consume în trecut la o singură masă aripioare de pui, unt de arahide, două sticle de şampanie, o sticlă de vin roşu, două platouri cu fructe şi o bere Sapporo, a declarat că nu prea apreciază, totuşi, carnea, deoarece acest preparat îi aminteşte de copilăria dificilă pe care a avut-o. "Mâncam mult pui pe atunci, deoarece carnea de pui era ieftină. Am mâncat atât de mult pui. Astăzi pot să mănânc doar cantităţi mici, altfel încep să mă simt aiurea", a declarat muzicianul american.

Jay-Z este soţul cântăreţei Beyonce, dar şi cel mai bogat artist hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată, în 2009, la peste 500 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: beyonce fast-food Jay-Z