x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chris Brown, violent după ce a fost întrebat la TV de incidentul cu Rihanna (Video)

Chris Brown, violent după ce a fost întrebat la TV de incidentul cu Rihanna (Video)

22 Mar 2011   •   18:04
Chris Brown, violent după ce a fost întrebat la TV de incidentul cu Rihanna (Video)

Chris Brown a făcut praf o fereastră şi şi-a sfâşiat tricoul pe care îl purta după ce a dat un interviu la o emisiune de televiziune. Potrivit martorilor, rapperul a deveni extrem de agitat şi nervos din cauza unui tir de întrebări care i-au fost puse în timpul emisiunii „Good Morning America” în privinţa atacului violent asupra fostei sale iubite, Rihanna. Cântăreţul, în vârstă de 22 de ani, a fost întrebat de gazda emisiunii despre incidentul de la decernarea premiilor Grammy din anul 2009, când a abuzat-o fizic pe fosta sa iubită. Ieşirea violentă a determinat-o atunci pe Rihanna să ceară un ordin de restricţie împotriva lui Brown.

Vizibil iritat, Chris Brown s-a abţinut până a ieşit din studioul emisiunii „Good Morning America”, însă a răbufnit imediat după aceea, ţipând şi fâcând ţăndări un geam, scrie dailymail.co.uk. Probabil că nu se aştepta să fie în continuare întrebat de problema pe care a avut-o cu Rihanna, el fiind invitat să îşi prezinte cel mai recent album, F.A.M.E.

„Despre album am vrut să vorbesc, nu despre ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani. Muzica îmi permite să evadez şi să ajung la fanii mei, Nu îmi pasă absolut deloc de ce crede oricine altcineva”, a scris ulterior Brown pe Twitter.

Ordinul de restricţie cerut de Rihanna i-a interzis lui Brown până în urmă cu o lună să se apropie de ea la mai puţin de 45 de metri. Acum, limita de restricţie i-a fost redusă la 10 metri, deoarece atât el cât şi Rihanna au luat parte la decernarea premiilor Grammy din acest an. În urma procesului declanşat atunci, pe lângă ordinul de restricţie, Chris Brown a fost eliberat condiţionat pe o persioadă de cinci ani, având de efectuat mai mult de 1.400 de ore în folosul comunităţii. (foto: dailymail.co.uk)

 

×
Subiecte în articol: Chris Brown Rihanna