x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Concert Pet Shop Boys - Biletele vor fi puse in vănzare miercuri

Concert Pet Shop Boys - Biletele vor fi puse in vănzare miercuri

de Jurnalul National    |    17 Sep 2007   •   00:00

Biletele la concertul Pet Shop Boys, ce va avea loc pe 19 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, vor fi puse in vănzare miercuri. Preţurile sunt cuprinse intre 100 şi 500 de lei, in funcţie de locul ocupat in sală, se arată pe site-ul Bilete.ro


Concertul pe care Pet Shop Boys il va susţine la Bucureşti face parte din turneul internaţional de promovare a albumului "Fundamental", considerat de critici ca fiind cel mai bun album de studio din intreaga cariera a trupei.

Primul extras pe single de pe acest album, "I’m With Stupid", este inspirat de relaţia dintre Tony Blair - George Bush. Odată cu lansarea acestui album, Philip Hoare şi Chris Heath au publicat şi "Pet Shop Boys Catalogue", o istorie ilustrată a trupei.

Pet Shop Boys, trupă britanică de synthpop, formată din Neil Tennant, vocalist principal, clape şi, ocazional, chitară, şi Chris Lowe la clape, ocazional, voce.

Longevitatea carierei celor doi Pet Shop Boys este in general atribuită abilităţii lor de a crea piese pop/dance foarte melodice. Ei reprezintă unul dintre cele mai de succes duete de pe scena pop, in special in Europa. Din 1986, aceştia au lansat 39 de single-uri care au ajuns in topul britanic, incluzănd hiturile "West End Girls", "It's a Sin", "Always on My Mind" şi "Heart". Formaţia s-a bucurat de un mare succes şi in SUA, la jumătatea anilor '80.

Ultimul album de studio al trupei, "Fundamental", a fost lansat sub labelul Parlophone, pe 22 mai 2006. Albumul a urcat pe locul 5 in UK Albums Chart, precum şi in restul Europei. In decembrie 2006, duo-ul a fost nominalizat la două premii Grammy pentru cea mai bună inregistrare dance ("I'm With Stupid") şi pentru cel mai bun album electronic/dance ("Fundamental").

Biletele vor putea fi cumpărare de la casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Muzica, reţeaua Carrefour, Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, staţiile de metro Unirii 1 şi 2 şi online de pewww.bilete.ro,www.blt.roşiwww.biletedelatati.ro. Preţ: 100, 150, 200, 250, 300 şi 500 de lei.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin pet shop shop boys boys shop