x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun CRBL: o să-şi boteze fetiţa şi pe Facebook

CRBL: o să-şi boteze fetiţa şi pe Facebook

de Anca Nicoleanu    |    29 Oct 2010   •   00:00
CRBL: o să-şi boteze fetiţa şi pe Facebook
• Ce cauţi în Polonia?

Am plecat împreună cu Teatrul Odeon, cu piesa Block Bach pe care o joc de patru ani. Este a cincea ţară pe care o văd alături de Block Bach: Cehia, Franţa, Grecia, Belgia, Polonia - şi s-ar putea ca în noiembrie să mergem în Anglia, la Londra. Este un spectacol extraordinar şi de aceea este cerut şi afară.


• Eşti pe toate „gardu­rile", ca să zic aşa, de o bu­nă bucată de vreme. Cum s-a schimbat viaţa ta şi a alor tăi - soţie, mamă - de când faceţi reclama la acea companie de telefonie mobilă?

Pentru mine nu este o schimbare, este încă o treaptă pe care am urcat-o. Toată lumea mă opreşte să-mi ceară un ziar, să mă întrebe ce mai face Vlăduţ (n.n. - bebeluşul din reclamă, care se află printre prietenii de pe Facebook ai Alesiei, fetiţa de câteva luni a lui CRBL). Pentru mama este un mic şoc. Ea este o femeie modestă din Piteşti. Ca urmare a acestei asocieri este oprită pe stradă şi întrebată detalii despre mine, Alesia, Elena şi chiar despre ea. Este frumos, iar mama este o femeie foarte bună.


• Când va apărea în reclame şi fetiţa ta?

Nu ştiu încă. Deocamdată avem de făcut botezul, avem de acumulat anticorpi, trebui să scăpăm de colici. Mai târziu, probabil.


• Chiar, cât e de important telefonul în viaţa ta?

Pentru mine, comunicarea este esenţială. Nu aş putea trăi fără telefon. Am nevoie ca de aer de agenda telefonului ca să nu uit ce am de făcut în fiecare zi, verific mail-ul direct de pe telefon oriunde m-aş afla, intru pe Facebook, mă uit la poze. Cam tot. De jucat nu mă joc nici acasă.


• Clipul pentru „Românul n-are noroc" l-ai filmat în timpul unui mi­ting de protest, în faţa Guvernului. S-a zis că ai profitat de problemele sociale actuale ca să faci o pie­să cu un astfel de mesaj şi că te-ai folosit de demonstranţi ca să-ţi realizezi videoclipul. Cum comentezi?

În primul rând că acest clip nu s-a filmat la miting. Tot ce s-a filmat la mi­ting este într-o arhivă personală pe care am să o folosesc dacă va fi nevoie peste ani, ca să ne aducem amin­te de ce s-a întâmplat în 2010. Cli­pul s-a filmat doar în studio, pe cro­ma. Tocmai pentru că s-a vehiculat că aş profita de oameni şi de acel context nu am folosit nici o imagine. Nu vreau să fiu pus la colţ. Sper ca oa­m­e­­nii să asculte de mai multe ori această piesă şi să nu arunce cu pie­tre în cine n-are vină. Apariţia domnului Ion Raţiu în clip spu­ne multe. Ar trebui să avem grijă la limba română. Nu trebu­ie să citeşti sau doar să asculţi, trebuie să mergi mai departe şi să înţe­legi.


• Mai face ceva trupa Simplu? Pentru că se aude din ce în ce mai des de voi separat.

Trupa Simplu împlineşte 10 ani chiar de ziua noastră, pe 1 decembrie. Am pregătit un album cu această ocazie. Va fi ultimul album Simplu. În câteva săptămâni se va filma şi clipul primului extras pe single, care se va numi „Dance or die trying".


• Ce proiect personal ai în pregătire?

CRBL o să scoată şi el o nouă piesă la rampă în această toamnă, dar fără teme sociale sau politice. O să vă placă tare.


• Chiar i-ai făcut cont de Facebook Alesiei, fiicei tale, sau e doar o glumă de reclamă?

În prima oră în care s-a născut a şi avut cont de Facebook. Are în jur de 3.000 de prieteni. Intră şi o să te convingi. O să îi facem botezul şi pe Facebook. Fiţi pe fază!!

×
Subiecte în articol: vedete