x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Criză în cuplul Charles şi Camilla

Criză în cuplul Charles şi Camilla

de Mihaela Matachita    |    29 Iun 2010   •   00:00
Criză în cuplul Charles şi Camilla
Sursa foto: Toby Melville/Reuters

Prinţul moştenitor al Marii Britanii şi soţia nu mai trăiesc în aceeaşi casă



După numai cinci ani de la căsătorie, mariajul dintre prinţul Charles (61 de ani) şi Camilla (63 de ani) a ajuns în impas: cei doi nu mai locuiesc împreună, ducesa de Cornwall luptând din răsputeri pentru a face faţă îndatoririlor regale.

De când dragostea a apus, Charles şi Camilla sunt atât de trişti, încât apropiaţii i-au numit "Posomorâţii".
Deşi regulile de protocol exclud orice despărţire oficială, experţii spun că ei vor fi văzuţi tot mai rar împreună. "Camilla a început să urască tot ceea ce implică a face parte din familie" şi nu vrea decât "să trăiască în liniştea de la ţară", a relatat site-ul people.co.uk, citând un prie­ten al cuplului.
"Mariajul este în criză şi ducesa de Cornwall vrea să petreacă mai mult timp cu cei cinci nepoţi ai săi", a mai spus acesta.

Charles şi Camilla s-au cunoscut acum 40 de ani şi, "când s-au căsătorit, nimeni nu se gândea că se va ajunge aici, deoarece Camilla a fost dragostea vieţii lui Charles", a adăugat prietenul.

Camilla, care era prezentă aproape tot timpul în mariajul lui Charles cu prinţesa Diana, nu mai este văzută la Highgrove. Ea stă la Ray Mill House, unde a locuit după ce a rupt căsătoria cu Andrew Parker Bowles, tatăl lui Tom şi al Laurei.

Starea sănătăţii Camillei s-a înrăutăţit, Charles este din ce în ce mai închis în el şi mai preocupat de mediu, dar divorţul ar fi un dezastru pentru familia regală şi pentru prinţ, după eşecul mariajului cu Diana.
Totuşi, un purtător de cuvânt al lui Charles a insistat că nimic nu e adevărat.

×
Subiecte în articol: lumea