x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum să am grijă de copilul meu

Cum să am grijă de copilul meu

26 Oct 2007   •   00:00

După recentul debut ca actriţă in filmul "După ea", alături de soţul ei, Dragoş Bucur, Dana Nălbaru revine cu un nou proiect, de data aceasta pe suport DVD. "Cum să am grijă de copilul meu", care va fi lansat pe piaţă marţi, 23 octombrie

După recentul debut ca actriţă in filmul "După ea", alături de soţul ei, Dragoş Bucur, Dana Nălbaru revine cu un nou proiect, de data aceasta pe suport DVD. "Cum să am grijă de copilul meu", care va fi lansat pe piaţă marţi, 23 octombrie, se adresează actualelor şi viitoarelor mămici care doresc să afle căt mai multe detalii despre cum să-ţi creşti copilul in perioada 0 luni-1 an, informaţii cuprinse in două ore de sfaturi practice şi interviuri cu specialişti din diverse domenii, găzduiţi de fosta componentă Hi-Q.

REZULTAT. Ideea acestui proiect inedit ii aparţine chiar Danei. "Eram insărcinată in căteva luni şi mi-am dat seama că, deşi citeam peste tot cum se face ingrijirea nou-născutului, acest lucru nu mi-e suficient. Trebuia să şi văd cum se face. Şi astfel s-a născut ideea. La cinci luni de la naştere ne-am apucat de filmări, după o lungă perioadă de documentare. Dragoş m-a susţinut in fiecare clipă, m-a ajutat, el ocupăndu-se de partea de producţie a DVD-ului. Sunt foarte mulţumită de rezultat şi abia aştept să văd cum va fi primit de proaspetele mămici", mărturiseşte artista.

DRAGOSTE. Iniţierea in "arta" creşterii copilului a primit-o din mai multe direcţii. "Le-am avut aproape pe mama mea, pe mama lui Dragoş, pe prietena mea Luminiţa, care are şi ea un băieţel de doi ani, şi pe doamna Magi, asistent pediatru, cea care la orice oră mi-a răspuns la intrebări. Statutul de mămică m-a schimbat radical. Nimic in lume nu mi-ar fi putut da atăta forţă, atăta incredere in mine şi atăta dragoste!". Şi toate astea, pentru că o are pe Sofia.

Două ore de practică

Demonstraţiile practice alături de un asistent pediatru profesionist din prima parte a DVD-ului sunt completate in ce-a de-a doua secţiune de o serie de interviuri cu specialişti in ginecologie, psihologie şi pediatrie. Astfel, celor mai frecvente intrebări despre ingrijirea copiilor in perioada 0-12 luni, adresate de Dana Nălbaru, le vor răspunde doctorul ginecolog Celus Tarpan, doctorul psiholog Eliza Nicolaescu şi doctorul pediatru Andreea Manda. Fiecare specialist prezintă informa-ţii şi sfaturi utile despre perioada de sarcină şi problemele ei.

×
Subiecte în articol: vedete