x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Curcubeul, la picioarele tale

Curcubeul, la picioarele tale

de Ema-Augusta Banu    |    18 Iun 2010   •   00:00
Curcubeul, la picioarele tale

Rochiţele vaporoase, şlapii sau pălăriile sunt un must-have pentru a înfrunta căldura infernală de afară. Alege o explozie de culori la picioarele tale şi-ţi vei schimba instant starea de spirit. Colecţia 2010 a brandului brazilian Havaianas îţi aduce o gamă veselă, plină de culoare şi multă prospeţime.

Ea se adresează în egală măsură femeilor, bărbaţilor şi copiilor, iar prin abordarea relaxată şi plină de personalitate a trei direcţii majore - fashion/ lifestyle, beach life sau sport - satisface până şi cele mai exigente cerinţe. Istoria Havaianas a început în Brazilia în 1962, când a demarat producţia primilor flip-flops ce au avut ca inspiraţie produsele similare japoneze "Zori". Încă de la început, producătorul s-a orientat către versatilitate şi confort, beneficii ce sunt asigurate cu ajutorul materialului folosit la realizarea produselor. Cauciucul, folosit în premieră, asigură o uscare rapidă şi durabilitate, nu conduce căldura şi este foarte uşor.

În Brazilia, portocaliul te încurajează să dansezi samba. Verdele te îndeamnă să te relaxezi într-un hamac. Violetul este ideal pentru a culege nuci de cocos. Roşul se asortează perfect cu perechea ta de bikini. Poartă galben şi vei vorbi cu păsările mynah. Negrul este ideal pentru petrecerile nocturne. Iar în roz te vei simţi ca o vedetă pe plaja Copacabana. Tentant, nu?

×
Subiecte în articol: life & style