x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Déjà Vu

Déjà Vu

25 Mai 2007   •   00:00

Paula Patton debutează alături de Denzel Washington in filmul care s-a lansat pe DVD la 22 mai şi in Romănia

Paula Patton debutează alături de Denzel Washington in filmul care s-a lansat pe DVD la 22 mai şi in Romănia.

  • Cum te-ai inţeles cu Tony Scott, regizorul?Â

Este Denzel in persoană! Nu ştie intotdeauna cum o să filmeze o anumită scenă, insă este tipu’ acela care se trezeşte la trei dimineaţa să-şi pună in ordine poveştile şi să aranjeze camerele de filmat - cel puţin cinci - pentru fiecare scenă. Ii place să facă lucrurile să pară căt mai reale, fie că este vorba de o haină, un lucru sau o locaţie.

  • Filmările au avut loc in New Orleans, la căteva luni după uraganul Katrina. Cum au decurs?

A fost foarte intens. Distrugerile se intindeau pe kilometri, parcă trăiam intr-un oraş fantomă. Nu eram pregătiţi pentru aşa ceva. Cănd joci intr-un film, iei lucrurile foarte in serios, dar apoi realizezi că există lucruri mai groaznice, cum este uraganul Katrina, decăt faptul că un cadru nu a ieşit bine din prima. Tony şi Jerry Bruckheimer au ţinut morţiş să filmeze aici pentru a ridica economia oraşului. Un motiv in plus pentru ca filmările să iasă bine, iar filmul să aibă, realmente, succes.

  • Ce-au spus părinţii şi prietenii tăi despre acest film?

Au fost fericiţi. Mamei nu i-a venit să creadă cănd a auzit că voi juca alături de Denzel Washington. Nici in visele mele nu mă găndeam că, cel puţin la debutul meu cinematografic, voi avea onoarea să joc cu Denzel. A fost o binecuvăntare colaborarea mea atăt cu Denzel, căt şi cu cei doi regizori.

  • Cum ai reuşit să depăşeşti scenele in care ochii invizibili ai personajului lui Denzel te urmăreau in intimitate?

Intr-adevăr, a fost o provocare. Practic, a trebuit să invăţ să mă comport ca şi cum aş fi singură in casă, ştiind că nimeni nu poate pătrunde in intimitatea mea. Iar tendinţa actorului este de a "juca" in faţa camerei de filmat!

×
Subiecte în articol: vedete