x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De la codiţe la..."Şuviţe cu fiţe"

De la codiţe la..."Şuviţe cu fiţe"

28 Sep 2007   •   00:00

Irina Nicolae revine cu o emisiune tv, dar şi cu un album solo

Irina Nicolae, fostă componentă a trupei A.S.I.A., revine in show-biz-ul autohton in urma unei "dispariţii" de peste doi ani. După ce şi-a petrecut acest răstimp călătorind şi vizitănd locuri "parcă desprinse dintr-o poveste", "fetiţa cu codiţe" a considerat că este momentul să se intoarcă acolo unde-i şade cel mai bine. Adică pe scenă, dar şi pe micul ecran.

LA TV. Irina a acceptat provocarea de a prezenta un game-show la Euforia TV. I-au plăcut formatul şi mai ales oamenii cu care urma să lucreze. In plus, experienţa acumulată de-a lungul carierei muzicale o va ajuta foarte mult. "Cred că sunt două profesii diferite, dar care se intălnesc la un moment dat. Muzică fac de o viaţă şi probabil că imi este mai uşor să mă exprim, dar televiziunea este o pasiune şi o provocare şi imi doresc să fac performanţă şi in acest domeniu. Publicul te taxează la fel, indiferent de domeniul ales, dar eu sper să nu-i dezamăgesc şi să invăţ in fiecare zi calea cea mai rapidă spre zămbetul şi inima lor", spune noua vedetă Euforia Lifestyle TV. "Şuviţe cu fiţe" este un format modern de televiziune, o competiţie intre doi tineri hair-stilişti care vor să demonstreze că merită să facă parte din elita branşei. "Doar unul dintre cei doi va căştiga prima rundă şi va avea posibilitatea de a se duela, in runda a doua, cu unul dintre maeştrii noştri, pentru căştigarea trofeului Foarfeca de Cristal", ne explică prezentatoarea show-ului.

PE SCENĂ. Pentru că n-a uitat prima iubire - muzica - , Irina nu poate să stea departe de scenă. Laurenţiu Duţă, Ovidiu Bistriceanu, Darius Mangal şi Crina Mardare sunt cei care o ajută pe fosta membră A.S.I.A. să revină in muzică. Primii trei - la partea de compoziţie, iar Crina Mardare "mă va ajuta să reintru in forma muzicală avută şi să progresez din punctul de vedere al tehnicii vocale". "Albumul sper să il finalizez pănă la sfărşitul anului, dar prima piesă care va beneficia de un videoclip o ştim deja. Este doar o chestiune de timp pănă cănd vom incepe filmările. Nu va fi un album comercial, cel puţin pănă in acest moment nu este, dar va fi unul care să mă reprezinte in totalitate şi la care lucrez cu mare drag... Sunt sigură că o să vă placă", ne-a mărturisit Irina.

×
Subiecte în articol: cover story