x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Desiree Malonga:locotenent McLoud din

Desiree Malonga:locotenent McLoud din

12 Oct 2007   •   00:00

"Sunt o combinaţie dintre naivitatea copilăriei şi maturitatea mult prea devreme apărută… Un amalgam de sentimente, o doză de incredere, in ciuda neputinţei de a schimba ceva impotriva sorţii, incăpăţănarea de a transforma un NU in DA, bucuria unui mic zămbet dăruit sau primit"

"Sunt o combinaţie dintre naivitatea copilăriei şi maturitatea mult prea devreme apărută… Un amalgam de sentimente, o doză de incredere, in ciuda neputinţei de a schimba ceva impotriva sorţii, incăpăţănarea de a transforma un NU in DA, bucuria unui mic zămbet dăruit sau primit", aşa se descrie in căteva cuvinte Desiree Malonga, locotenentul psiholog McLoud din Trăsniţi din NATO. Nu se consideră perfectă, insă n-ar schimba nimic la ea. Motivul? Crede că tocmai imperfecţiunea o deosebeşte de restul lumii.

PERSONAJ. Evident, intre Desiree şi personajul căruia ii dă viaţă există şi asemănări, şi deosebiri. Mai in glumă, mai in serios, ea spune că, "in afară de nume, ca atitudine suntem relativ pe aceeaşi lungime de undă. Iar ca deosebire, ea este locotenet, iar eu - actriţă". Căt priveşte relaţia cu Chiorete, "Dezirica" este atrasă de "stăngăcia lui şi modul in care tot incearcă să mă cucerească".

TREI INTR-UNA. Despre Desiree putem vorbi din trei unghiuri: este manechin, actriţă şi căntăreaţă. Dacă pentru prima meserie nu prea mai e timp, frumoasa ciocolatie se pregăteşte intens pentru a deveni o actriţă desăvărşită, dar are in plan şi un proiect muzical. "Muzica a fost prima mea dragoste şi in curănd sper să se materializeze proiectul care este acum in lucru", ne-a mărturisit vedeta de la Prima.

A avut norocul să joace in "Milionari de weekend" şi ar repeta oricănd experienţa. Nu de alta, dar… "un actor intregit poate fi acela care joacă atăt pe scena teatrului, căt şi in lungmetraje". "Sunt experienţe diferite, trăiri diferite, jocul actorului este diferit."

Trăsnăi…

Cel mai trăsnit lucru spus de un admirator

O cerere in căsătorie-ultimatum:

"Dacă pănă la data de… nu-mi răspunzi,

NU te mai iau de nevastă".

Cea mai mare trăsnaie din copilărie

Am jucat leapşa in pijamale, la două noaptea,

sub Arcul de Triumf.

Cel mai trăsnit cadou

Un MARE… aaaa, cum să-i spun… producător

de plăceri cică… Dar e piesă de muzeu.

Cea mai mare trăsnaie scrisă la un examen

La un examen nu ştiam nimic şi am scris pe două coli regretele mele sincere faţă de profesor şi motivele (inventate) pentru care nu invăţasem, iar dănsul, exprimăndu-şi şi el regretul, mi-a dat cu zămbetul pe buze un mare 2.

"Dacă aş putea să mă intorc in timp, aş vrea să mă duc in 1990, pentru a-l ruga pe Dumnezeu să-mi lase bucuria de a mai putea rosti cuvăntul TATĂ şi ulterior FRATE"

×
Subiecte în articol: vedete