x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Din Dragoste 13

Din Dragoste 13

07 Sep 2007   •   00:00

Pregătirile pentru inceperea celui de-al treisprezecelea sezon al emisiunii "Din Dragoste" sunt in plină desfăşurare. Redactorii citesc sutele de scrisori venite pe adresa emisiunii, cele mai multe din Dobrogea, Constanţa mai ales, locul unde va ajunge prima dată după vacanţă caravana "Din Dragoste".

Pregătirile pentru inceperea celui de-al treisprezecelea sezon al emisiunii "Din Dragoste" sunt in plină desfăşurare. Redactorii citesc sutele de scrisori venite pe adresa emisiunii, cele mai multe din Dobrogea, Constanţa mai ales, locul unde va ajunge prima dată după vacanţă caravana "Din Dragoste". Protagoniştii poveştilor de dragoste de la malul mării vor avea surprize de proporţii, deoarece echipa emisiunii este in drum spre Marea Neagră şi pregăteşte, impreună cu autorii scrisorilor, "arsenalul greu" pentru declaraţii de dragoste spectaculoase... de la dansuri din buric şi cadă-ne, vaporaşe şi şalupe de mare viteză la "te iubesc"-ul scris pe cer cu ajutorul avioanelor, artificiilor sau al inimilor uriaşe desenate pe nisip, focurilor de tabără etc. Toate surprizele sunt pregătite pentru indrăgostiţi cu vărste cu-prinse intre 18 şi 80 de ani.

Din dragoste, Divertisment, Marţi 20:30 - ANTENA 1

Festivalul George Enescu

Agenda Festivalului Internaţional George Enescu, realizată de Oana Drăgulinescu şi Valentina Băinţan, va surprinde in fiecare zi transformările prin care trece Bucureştiul, un oraş care, pentru trei săptămăni, vibrează altfel. Festivalul a fost infiinţat in 1958, ca semn al recunoaşterii geniului enescian, pentru a omagia viaţa şi creaţia marelui compozitor romăn.

Agenda Festivalului Internaţional George Enescu, Muzică, Sămbătă 14:50 - TVR 1

Pescăruşul

Producţia TVR din anul 1974 ii are in distribuţie pe Gina Patrichi, Victor Rebengiuc, Valeria Seciu, Octavian Cotescu, Dan Nuţu, Mihaela Murgu, Cornel Coman, Virgil Ogăşanu, Dan Nasta. Piesa este o remarcabilă intălnire cu harul regretatului regizor Petre Sava Băleanu, care, la timona unei distribuţii de sărbătoare, ne restituie universul cehovian inconfundabil din "Pescăruşul".    Â

Pescăruşul, Teatru, Joi  20:30 - TVR 1

Şapte sezoane de 9595

Cel de-al şaptelea sezon "9595" va aduce in faţa telespectatorilor viaţa aşa cum este ea, cu probleme, bucurii, dezamăgiri sau impliniri. Invitaţii emisiunii, oameni obişnuiţi sau vedete, trec prin aceleaşi situaţii de viaţă şi se confruntă cu acelaşi gen de probleme.

9595, Talk-show, Luni-vineri 17:00 - ANTENA 1

Super Nanny

Alin o are pe lume doar pe mama sa. De cănd şi-a pierdut tatăl, nu mai e la fel. Nu trece o zi fără să se bată cu copiii, să-şi injure mama sau să o scuipe. Mihaela, mama lui, a incercat toate metodele posibile pentru a-l linişti.

Super nanny, Reality-show, Duminică 20:30 - PRIMA TV

Furt à la Jugaru

Pentru a doua oară complice in emisiunea "Jugaru Shukaru", Mădălin Voicu s-a lăsat convins să pună la cale o nouă farsă. Victima, un şofer la o firmă de inchirieri de maşini. Tănărul trebuia să il ajute pe Mădălin Voicu să transporte mai multe bagaje, numai că a fost acuzat de furt.

Jugaru shukaru, Divertisment, Vineri 22:15 - PRO TV

Â

Destinaţii de vacanţă

Cele 13 episoade ale serialului de călătorie oferă sugestii de vacanţă. Astfel, in fiecare episod puteţi afla care sunt cele mai importante puncte de atracţie in fiecare lună pe tot mapamondul. Un episod-bonus este consacrat integral Festivalului de Mardi Gras. Dar

spaţii largi sunt dedicate şi festivalurilor de la Rio de Janeiro, New Orleans sau Sydney.

Ghid de călătorie, Documentar, Luni-vineri 15:15 - ROMANTICA

Â

Medianews

RECURSUL ETAPEI. De duminică, "Recursul etapei" se reia intr-un nou format la Antena 2. Emisiunea va beneficia de o nouă infăţişare, din toate punctele de vedere: grafică, decor, rubrici, desfăşurare, ritm.

Va fi un cu totul alt Recurs. Ovidiu Ioaniţoaia işi va axa dezbaterile pe chestiunea incinsă a etapei şi va avea doi invitaţi din ambele tabere. Emisiunea va incepe săptămănal la ora 22:15.

×
Subiecte în articol: dragoste telecomanda