x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dinu Patriciu: În campania electorală finanţez doar politicienii simpatici mie!

Dinu Patriciu: În campania electorală finanţez doar politicienii simpatici mie!

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Feb 2008   •   00:00
Dinu Patriciu: În campania electorală finanţez doar politicienii simpatici mie!

10:25 • Liberalul Dinu Patriciu, preşedintele Rompetrol, a declarat, miercuri seara, la Sibiu, că va finanţa în acest an electoral campaniile politicieni pe care îi simpatizează. "Sunt cetăţean liber al acestei ţări. Toată lumea poate finanţa", a declarat Patriciu.

Liberalul Dinu Patriciu, preşedintele Rompetrol, a declarat, miercuri seara, la Sibiu, că va finanţa în acest an electoral campaniile politicieni pe care îi simpatizează. "Sunt cetăţean liber al acestei ţări. Toată lumea poate finanţa", a declarat Patriciu.

CRITERII. Legat de preferinţele pe care le are în acest moment, Patriciu a fost evaziv în a da un răspuns: „Unii îmi sunt simpatici, alţii mai puţin". Liberalula declarat că este posibil să finanţeze mai mult decât pe un singur politician. „Simpatia se bazează pe ceea ce pot face pentru a servi intereul naţional iar interesul naţional este suma intereselor individuale, cetăţenilor şi corporaţilor. Dacă vor înţelege acest lucru îmi vor fi simpatici", a afirmat Patriciu. Întrebat dacă va finanţa PSD-ul, Dinu Patriciu a evitat un răspuns clar afirmând: „Deocamdată se ceartă şi ei". Omul de afaceri nu a menţionat cuantumul susţinerii financiare şi a precizat că va finaţat cât îi permite legea. Pe de altă parte,Dinu Patriciu a criticat la Sibiu întârzierea numirii în funcţie la ministerul Justiţiei. „Pierdem timpul. Ne pierdem timpul. Ţara arde, baba se piaptănă, e definiţia corectă a situaţiei în care ne aflăm. E o glumă proastă. Nici nu are rost să comentez", a spus Patriciu.

×
Subiecte în articol: magazin patriciu dinu patriciu