x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Edith Gonzales

Edith Gonzales

30 Noi 2007   •   00:00


Cănd ai venit in Romănia, in primăvară, spuneai că ţi-ar plăcea să joci intr-o telenovelă autohtonă. Iată că n-a trecut multă vreme şi ţi s-a făcut o ofertă. Cum ţi se pare rolul pe care trebuie să-l interpretezi?

Regina telenovelelor mexicane a intrat in şatră

  • Cănd ai venit in Romănia, in primăvară, spuneai că ţi-ar plăcea să joci intr-o telenovelă autohtonă. Iată că n-a trecut multă vreme şi ţi s-a făcut o ofertă. Cum ţi se pare rolul pe care trebuie să-l interpretezi?

Am construit acest personaj impreună cu Iura (regizorul Iura Luncaşu - n.r.). Este o femeie importantă, inţelegătoare, are sentimente materne foarte puternice.

  • Care este, mai exact, misiunea ta in "Inimă de ţigan"?

Diana de Aragon, personajul meu, este o producătoare de succes din Mexic care işi doreşte să descopere lucruri interesante despre diferite culturi din această lume. In acest caz, Diana a venit să afle mai multe despre femeile din şatră.

  • Spune-ne căte ceva despre telenovela la care lucrezi in Mexic.

"Palabra de mujer" este o telenovelă modernă, foarte interesantă şi bine realizată. Suntem patru protagoniste, cu vieţi diferite, poveşti diferite şi in mod clar mesaje diferite.

  • Ţi s-au pregătit şi replici in limba romănă?

Nu am filmat in limba romănă. Ar fi fost foarte greu, pentru că nu ştiu decăt două sau trei cuvinte. Căteva seamănă cu cele din spaniolă, dar altele sunt greu de pronunţat. De exemplu, bulibaşă, pe care mi-a fost greu să il reţin. La fel s-a intămplat şi cu "şatră". Un cuvănt care mi se pare uşor este "frumoasă", care seamănă cu omologul lui in spaniolă - "hermosa". La fel se intămplă şi cu "apropie-te", cu care nu se intămplă chiar la fel, dar inţeleg sensul.

  • Ce ştii despre actorii noştri, cu care eşti de-acum colegă de platou? Ţi se par altfel decăt actorii consacraţi din telenovelele latino-americane?

Mi se par foarte naturali, se vede că au tehnică, după modul in care te privesc, in care iţi vorbesc.

×
Subiecte în articol: vedete