x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Efectul Sandra Izbașa lovește la Casa Albă. Află motivul pentru care se strâmbă Obama

Efectul Sandra Izbașa lovește la Casa Albă. Află motivul pentru care se strâmbă Obama

19 Noi 2012   •   18:20
Efectul Sandra Izbașa lovește la Casa Albă. Află motivul pentru care se strâmbă Obama
Sursa foto: WHITE HOUSE/PETE SOUZA

Românca Sandra Izbașa a câștigat medalia de aur la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Londra, reușind să întreacă favorita probei, americanca McKayla Maroney, care a luat medalia de argint.

La vremea respectivă, Maroney a declarat că și medalia de argint este o realizare de care este foarte mândră, însă declarațiile ei nu s-au potrivit deloc cu grimasa pe care aceasta a făcut-o pe a doua treaptă a podiumului de premiere. Fotografia cu gimnasta americancă s-a răspândit viral pe rețelele de socializare, creând o nouă expresie la modă peste ocean: ”McKayla Maroney nu este impresionată”.



Fotografia și expresia au devenit atât de faimoase, încât sunt folosite pe site-urile de socializare la orice evenimet care nu se ridică la așteptări - lansarea iPhone 5, rezultatele la alegerile prezidențiale etc.

De asemenea, grimasa lui Maroney a fost imitată, pe rând, de celelalte gimnaste americane, ba chiar a devenit și costum de Halloween.

În acest week-end, a venit rândul lui Barack Obama să pozeze folosind aceeași grimasă, când McKayla Maroney l-a vizitat la Casa Albă.

”La sfârșitul vizitei, președintele m-a reținut și mi-a zis: Vreau să discutăm puțin despre grimasă. O fac și eu, cel puțin o dată pe zi”, a povestit gimnasta, care a pozat apoi alături de președinte în ipostaza care a consacrat-o. 

×
Subiecte în articol: mckayla maroney barack obama