x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ernest: Nu aş profesa nicio­dată ca detectiv particular

Ernest: Nu aş profesa nicio­dată ca detectiv particular

de Anca Nicoleanu    |    09 Iul 2010   •   00:00
Ernest: Nu aş profesa nicio­dată ca detectiv particular

Recunosc că este destul de neplăcut să fii urmărit şi să te trezeşti cu bliţuri în ochi, tocmai de aceea uneori îi înţeleg pe cei prinşi în flagrant care reac­­­ţionea­ză violent."



● De ce e mai complex reality-show-ul "Ochii din umbră" pe care-l vei prezenta la Kanal D decât "Trădaţi în dragoste"?
● Pentru că vom trata o plajă mai largă de pro­bleme cu care se confruntă oamenii şi nu vom avea doar cazuri din spectrul relaţiilor în cuplu. Emisiunea e filmată în mod cinematografic, mai alert, iar imaginile sunt mai dinamice. Nu se va mai pune accent pe povestea subiec­ţi­l­or, ci se va merge mai mult pe filaj şi pe momentul confruntării.

● Aţi investigat două cazuri până acum.
● Unul cu doi fraţi, cel mare era căsătorit, aşezat la casa lui, iar celălalt era student. Cel mare avea senzaţia că fratele său cam scă­pase de sub control şi intrase în probleme din cauza banilor. Iar celălalt caz a fost cu o soa­cră care a apelat la noi acu­zân­du-şi nora de infidelitate. Pe parcursul filajului am observat că nu era vorba de infidelitate, dar ascundea un secret urât. Ce am desco­pe­rit în ambele si­tua­ţii vedeţi la Ka­nal D, din 9 iulie, în fiecare vineri, de la ora 20:30.

● Se apelează şi aici la ac­tori ne­pro­fe­sionişti?
● Da, pentru a reconstitui un caz în situaţia în care nu se ob­ţi­ne acordul tuturor celor implicaţi şi fil­maţi pen­tru a fi difuzaţi la televizor. Dacă tu difuzezi un material cu o persoană fără ca aceasta să îşi dea acordul, încalci Constituţia. În plus, şi regulile CNA sunt foarte stricte în privinţa emisiunilor de tip reality-show.

● De ce ai plecat de la Prima?
● Ple­carea de la Prima a fost una de co­mun acord, realizată în relaţii foarte bu­ne. Când s-a terminat contractul cu "Trădaţi în dragoste", am mai primit o serie de propuneri de emisiuni, însă nu s-a mai concretizat nimic.

● Ai făcut şi o şcoală de detectivi particulari. Te-ai angaja vreo­dată ca detectiv?
● Am făcut această şcoală după ce am început "Trădaţi în dra­goste", pentru că voiam să înţeleg mai bi­ne ce presupune exact munca de de­tectiv, cum gândeşte un detectiv, ce pre­supune un filaj şi cum şi-l structu­rează detectivul, care este legislaţia în do­meniu. Nu m-am gândit niciodată să profesez ca detectiv particular. Este o muncă foarte dificilă, care nu prea îţi mai permite să ai timp liber. În plus, cred că mi-ar fi şi foarte greu să fac asta, pentru că sunt o persoană cunoscută, iar ca detectiv trebuie să treci neobservat.  

● Te-ai simţit uneori spionat?
● În multe ocazii, de paparazzi, dar şi de oamenii obişnuiţi, prin oraş. De fiecare dată m-am amuzat de situaţii şi încercam să le ofer "spionilor" un show pe cinste, adică exageram toate gesturile şi reacţiile pe care le aveam cu persoana cu care eram "surprins".

×
Subiecte în articol: vedete