x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Extravaganţa Madonnei întrece limita la un hotel din Berlin

Extravaganţa Madonnei întrece limita la un hotel din Berlin

23 Feb 2011   •   14:16
Extravaganţa Madonnei întrece limita la un hotel din Berlin
Sursa foto: Tobias Schwarz/REUTERS

Madonna este cunoscută pentru extravaganţele ei, însă de această dată personalul unui hotel din Berlin s-au plâns că a întrecut limita atunci când a cerut ca întreaga ei cameră să fie remobilată, revopsită şi dotată cu rezerve de apă binecuvântată de sfătuitorii spirituali ai cântăreţei.

Motivul acestei cerinţe ieşite din comun? "Madonnei nu îi place să doarmă în paturi în care au dormit şi alţii. Are nevoie de lucruri noi - un pat nou, zugrăveală, sisteme de iluminat. Aşa că am renovat toată camera", a spus unul dintre angajaţii hotelului Soho din Berlin, citat de Female First.  "Totodată, a trebuit să îi aducem 50 de sticle de apă Kabbalah, atât pentru ea, cât şi pentru întreaga echipă care o însoţea", a mai povestit angajatul, adăugând că, atunci când şi-a făcut apariţia, cântăreaţa a înţesat hotelul cu gărzi de corp care au evacuat pur şi simplu ceilalţi oaspeţi care erau cazaţi în aripa unde a stat cântăreaţa.

Deşi toate aceste modificări au costat aproape 18.000 de euro, Madonna şi iubitul său, Brahim Zaibat, au petrecut extrem de puţin timp în hotel. "Madonna and Brahim au stat în club până la 4 dimineaţa, unul peste altul, purtându-se ca nişte adolescenţi", a declarat o sursă pentru publicaţia Closer. Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al Madonnei a declarat că ea "nu a ştiut absolut nimic" despre extravagantele cerinţe care au scandalizat personalul hotelului berlinez.

×
Subiecte în articol: madonna berlin