x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun FORBES: Miliardarii şi fiicele lor de succes

FORBES: Miliardarii şi fiicele lor de succes

de Corina Andriuta    |    23 Iun 2010   •   00:00
FORBES: Miliardarii şi fiicele lor de succes

Forbes a prezentat o listă a fiicelor de miliardari, care nu se mulţumesc cu rolul unei moştenitoare bogate, dar care şi-au făcut deja un nume în lumea afcerilor sau în viaţa publică.



Emma Bloomberg,31 de ani, fiica cea mare a  primarului oraşului New York.  Chiar dacă averea tatălui este estimată la 18 miliarde de dolari, şi-a făcut propria activitate. A înfiinţat Fundaţia “Robin Hood” care colectează donaţii în beneficiul celor mai sărace persoane din oraş.

Moştenitoare a 14 miliarde de dolari, fiica celebrului filantrop şi om de afaceri George Soros, Andrea a devenit fondatorul şi preşedintele unei  fundaţii care investeşte în cultură, educaţie şi dezvoltarea economică a Tibetului. Fiica lui Soros a investit deja 60 de milioane de dolari în aceste proiecte.

Surorile Silvana şi Roberta Armani sunt cunoscute ca femei de afaceri foarte active, care contribuie la afacerile familiei. Sunt conoscute şi ca nepoatele lui Giorgio Armani, averea căruia este de 5,3 miliarde de dolari.

Fiica celebrului designer Ralph Lauren- Dylan, 36 de ani, a creat propria afacere cu  dulciuri. Capitalul personal al lui Lauren are o cifră impresionantă,  4,6 miliarde de dolari!

×
Subiecte în articol: lumea