x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Handbal : Tadici se ceartă cu Amariei, Tărcă umblă după Christina Rohde

Handbal : Tadici se ceartă cu Amariei, Tărcă umblă după Christina Rohde

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Iul 2007   •   00:00
Handbal : Tadici se ceartă cu Amariei, Tărcă umblă după Christina Rohde

Băgată pe gătul lui Tadici inaintea meciurilor cu Suedia, pentru calificarea la Campionatul Mondial, Carmen Amariei l-a enervat din nou pe vulcanicul antrenor al naţionalei feminine. In acest timp, Mariana Tărcă, rivala lui Tadici in competiţia internă, mută şi o aduce la echipă pe nemţoaica Christina Rohde.


Băgată pe gătul lui Tadici inaintea meciurilor cu Suedia, pentru calificarea la Campionatul Mondial, Carmen Amariei l-a enervat din nou pe vulcanicul antrenor al naţionalei feminine. In acest timp, Mariana Tărcă, rivala lui Tadici in competiţia internă, mută şi o aduce la echipă pe nemţoaica Christina Rohde.

Carmen Amariei Lungu a declarat, miercuri, că nu participă la cantonamentul din Turcia al echipei naţionale deoarece a fost invoită de antrenorul Gheorghe Tadici, ea adăugănd totodată că nu se pune problema să plece de la "U" Jolidon Cluj. Reacţia vine după ce Gheorghe tadici a acuzat handbalista că a refuzat, invocănd motive medicale, să participe la acţiunea lotului naţional.

CATEGORICĂ. "Nu doresc să intru in polemici nici cu antrenorul Tadici, nici cu altcineva. Eu am vorbit cu dănsul şi i-am explicat de ce nu pot să merg. M-a invoit, este treaba dănsului ce declară mai departe. Sunt in cantonamentul de la Vatra Dornei cu "U" Jolidon şi prefer să nu mai vorbesc prea multe, ci să o fac pe teren, cănd incepem campionatul. Nu am refuzat naţionala, iar la următoarea convocare voi fi prezentă", a declarat Carmen Amariei Lungu, care va reveni cu echipa "U" Jolidon, la Cluj, in cursul zilei de joi. Gheorghe Tadici a declarat, inaintea plecării in cantonamentul de pe litoralul turcesc cu naţionala, că handbalista Carmen Amariei Lungu a refuzat convocarea la naţională, motivănd că trebuie să plece in Danemarca pentru un control medical, la clinica unde a fost operată de ligamente incrucişate. Naţionala a plecat la inceputul săptămănii in Antalya, pentru un cantonament de pregătire, din lot absentănd Carmen Amariei Lungu şi jucătoarele care evoluează in străinătate.

REACŢII ARDELENE. Directorul sportiv al grupării "U" Jolidon, Mircea Cucuian, a declarat, la răndul său, că nu inţelege de unde a plecat ideea că jucătoarea ar renegocia alte contracte in Danemarca. "Carmen are certificatul internaţional de transfer pe clubul nostru. Este inregistrat, deci va juca la noi in acest sezon. Nu ştiu de unde se scot alte poveşti. Căt despre naţională, ştiu că a vorbit cu antrenorul Tadici, care a invoit-o, urmănd să se prezinte la următoarea convocare. Nu ştiu ce a declarat antrenorul Tadici, dar ştiu că a vorbit cu Carmen, căreia i s-a umflat genunchiul operat in cantonamentul nostru de la Costineşti. A sunat la medicul din Danemarca, iar acesta i-a spus să meargă la control acolo, dar să evite pănă atunci alergarea pe nisip. Or, la naţională tocmai asta urma să se intămple in Turcia. Nu ştiu ca ea şi antrenorul Tadici să se fi certat!", a explicat Mircea Cucuian.

TRANSFER. Dacă Gheorghe Tadici este ocupat cu polemica pe care o intreţine cu Carmen Amariei, la Braşov contracandidata selecţionerului, in campionatul naţional, Rulmentul incearcă să se intărească pe filiera germană. Preşedintele secţiei de handbal a clubului Rulmentul Braşov, Sorin Tărcă, va pleca in aceste zile in Germania pentru a semna contractul cu Christina Rohde, fostă jucătoare la campioana Germaniei, FC Handball Nurnberg. Chiar dacă au anunţat că Rohde va veni la Braşov la prezentarea oficială a echipei, care va avea loc sămbătă, nemţoaica nu va putea face deplasarea din cauza programului de recuperare pe care il are de făcut după operaţia la tendonul lui Achile. "Am vorbit cu Christina la telefon şi nu mai poate veni la Braşov, la prezentare, astfel că, trebuie să mergem noi in Germania şi să semnăm contractul. Era bine dacă venea la spectacolul pe care il avem la finalul săptămănii, cănd trebuia să semneze contractul, insă nu e o tragedie pentru că vom merge noi la ea să semnăm", a spus Sorin Tărcă. Handbalista va semna un contract pe trei sezoane cu Rulmentul Braşov, inţelegere la care s-a ajuns acum două săptămăni, atunci cănd jucătoarea s-a aflat la Braşov pentru patru zile.

×
Subiecte în articol: magazin tadici carmen amar