x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ileana Lazariuc : "Sunt un om căt se poate de normal"

Ileana Lazariuc : "Sunt un om căt se poate de normal"

31 Aug 2007   •   00:00

Adio, dar rămăi cu mine. Cam aşa s-ar rezuma relaţia pe care au avut-o, pe care o au Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac. La urma urmei, nimic anormal… Fiecare are dreptul să se lege şi dezlege de cine vrea, fără să dea cuiva socoteală.

In afară de Ion Ion, Ileana Lazariuc mai face şi film


Adio, dar rămăi cu mine. Cam aşa s-ar rezuma relaţia pe care au avut-o, pe care o au Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac. La urma urmei, nimic anormal… Fiecare are dreptul să se lege şi dezlege de cine vrea, fără să dea cuiva socoteală. Aşa şi Ileana. Ce dacă a plecat la Paris cu Ion Ion şi nu vrea să recunoască? Mai există viaţă şi in afara acestui subiect.

"Presa scrie intr-adevăr vrute şi nevrute despre mine, dar, in ciuda acestor informaţii care apar despre mine in ziarele de scandal, nu mă consider o persoană controversată, ba dimpotrivă. Sunt un om căt se poate de normal, iar cine ştie să citească printre rănduri işi poate da lesne seama de acest lucru. Nu sunt genul de persoană care să meargă la petreceri mondene, nu doresc să ies in evidenţă cu orice preţ şi incerc să fiu căt se poate de discretă şi de rezervată in privinţa vieţii mele personale. Din păcate, am avut parte de reversul medaliei, iar această imagine controversată nu mi se datorează mie, ci unei false percepţii create, evident, de presa de scandal. Sunt foarte multe lucruri la care rezonez: inocenţa copiilor, zămbetele lor nevinovate, picăturile de rouă de pe petalele florilor sau cerul senin. Nu vreau să fiu foarte poetică, dar sunt o persoană sensibilă din fire…", spune ea.

Â

DESPRE DORINŢE: "Priorităţile mele in viaţă au variat in funcţie de anumite perioade prin care am trecut. In general, imi doresc lucruri simple de la viaţă: să fiu sănătoasă, să fiu liniştită şi să fiu fericită, iar toate acestea, alături de cei dragi sufletului meu".

DESPRE PRIETENIA ADEVĂRATĂ: "Deşi sună banal sau stereotipic, un prieten adevărat este cel care iţi este aproape la bine şi la rău. Un prieten adevărat este lăngă tine intotdeauna, chiar dacă nu iţi poate demonstra prietenia lui tot timpul sau nu iţi aduce nenumărate dovezi in acest sens. Căteodată ai nevoie să ştii că acel prieten este doar acolo şi că te poţi baza pe ajutorul lui, pe vorbele bune atunci cănd ai cu adevărat nevoie".

DESPRE FILM: "Am primit unul dintre rolurile principale din «Supravieţuitorul», in regia domnului Sergiu Nicolaescu. Povestea este simplă: am fost sunată de echipa de producţie, m-am prezentat la un casting, am dat nişte probe, iar cei in măsură să ia nişte decizii au considerat că sunt actriţa potrivită să interpreteze acel rol. Probabil că mă inscriam tiparului acelui personaj, iar asta a contat cel mai mult, nu studiile in domeniu sau experienţa vastă". Pentru acelaşi rol a dat probă, dar a picat, şi Lili Sandu, prietena Ilenei. "Eu cu Lili locuim in continuare impreună, deci nu ne-am certat şi nu am avut nimic de impărţit."

×
Subiecte în articol: vedete