x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ilinca Vandici: 15 minute în faţa oglinzii

Ilinca Vandici: 15 minute în faţa oglinzii

de Raluca Grintescu    |    25 Apr 2008   •   00:00

 

Experienţă, încredere în forţele proprii, un vocabular mai bine ales şi curajul de a aborda diferite subiecte sînt roadele anilor de muncă în televi­ziune.

Experienţă, încredere în forţele proprii, un vocabular mai bine ales şi curajul de a aborda diferite subiecte sînt roadele anilor de muncă în televi­ziune.

“De mi­că am visat să ajung să cu­nosc mi­rajul televiziunii, al filmului şi tot ce implică asta. Iată că Dumnezeu şi fa­milia mea m-au ajutat şi pot spune că mi-am îndeplinit un vis”, mărturiseşte entu­zias­mată Ilinca Vandici.


ŞI FEMEIE, ŞI COPIL. A prezentat “Essenze”, iar acum este pe “Bulevard”, o emisiune care o reprezintă şi pe care şi-a dorit-o foarte mult. “Ştiu că deocamdată mai am multe de învăţat, iar timpul este în favoarea mea încă. Nu mă grăbesc, vreau să parcurg toţi paşii necesari pentru o carieră stabilă.”

Chiar dacă în adîncul sufletului rămînem de cele mai multe ori nişte copii, Ilinca recunoaşte însă că s-a maturizat destul de repede. “Mă simt şi femeie, şi copil. În fiecare dintre noi există şi va exista veşnic un copil. Totuşi, viaţa nu mi-a oferit doar lucruri bune şi frumoase, contribuind la o matu­rizare mult prea rapidă în ceea ce mă priveşte.” A avut însă familia aproape, aceasta fiind “esenţa” de care nu se poate lipsi.


FĂRĂ LEACURI BĂBEŞTI. Cu priorităţi bine stabilite, vedeta de la Kanal D are toate şansele să ajungă acolo unde multe doar visează. În plus, calităţile ei fi­zice de invidiat sînt un atu imbatabil într-o lume în care modelele se reflectă deseori în imitaţie şi artificialitate. Nu foloseşte leacuri băbeşti, deşi “au dat şi vor da întotdeauna rezultate”, însă preferă să acorde încredere dezvoltării tehnologice. Iar de operaţiile estetice s-a ferit cît a putut. “Deocamdată nu e nevoie să merg «la cuţit», dar mai de­vreme sau mai tîrziu va fi necesară o astfel de intervenţie. Atunci voi apela negreşit la operaţiile estetice”, admite franc blondina, care, deşi a pre­zentat o emisiune dedicată fe­meilor şi frumosului, nu folo­seşte sfaturile specialiştilor. Ilin­ca se consideră o persoană îngrijită, atentă la detalii şi la aspectul exterior.Cu toate acestea, ea nu petrece mai mult de 15 minute în oglindă. “Pentru mine, frumuseţea exterioară nu este primordială. Oricum, sînt o norocoasă pentru calităţile cu care m-a înzestrat natura. Nu am încercat să fac niciodată din oglindă cel mai bun prieten.” A învăţat însă un lucru important, ce poate fi aplicat în orice domeniu: “Este mai bine să previi decît să tratezi!”.

×
Subiecte în articol: vedete