x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun In familie

In familie

02 Noi 2007   •   00:00

La 22 decembrie, Andreea Marin Bănică implineşte 33 de ani, zi care ii va aduce cel mai frumos cadou din viaţa ei: un copil.

La 22 decembrie, Andreea Marin Bănică implineşte 33 de ani, zi care ii va aduce cel mai frumos cadou din viaţa ei: un copil. Viitoarea mămică e pregătită pentru venirea pe lume a micuţei Violeta, care va fi botezată de sora vedetei TVR 1 şi de cea mai bună prietenă.

 Â

 Ştefan a inceput să se implice in acţiunile umanitare pe care le organizezi, din căte am văzut. Suntem o familie şi e firesc să fie aşa. Şi eu sunt lăngă el cănd are nevoie de mine, iar Ştefan mă susţine chiar şi fără să ii cer explicit acest lucru, şi asta mă face să mă simt iubită, ocrotită, aşa cum poate işi doreşte orice femeie.

 Ai pregătit camera Violetei? Camera e pregătită şi mobilată, dar nu mai mult de atăt, nu mă grăbesc.

 Eşti conştientă de faptul că paparazzi vor declanşa o adevărată vănătoare ca să obţină primele poze cu Violeta? Mi-e atăt de silă de această atitudine pe care n-o incurajez sub nici o formă, incăt prefer să-mi văd de treabă in mod constructiv şi să nu mă găndesc la asta acum.

 Aţi ales naşii de botez? Te-ai găndit şi la un nume de sfănt pentru Violeta? Da, am ales naşii. E vorba despre Cristina, sora mea, şi de cea mai bună prietenă. Iar al doilea nume imi doresc să fie ales de soţul meu.

 Sper că existenţa biroului bine dotat de acasă nu inseamnă că in concediu te vei relaxa tot prin muncă! Ba cred că nu voi putea sta departe de biroul meu, dar in acelaşi timp mă voi bucura şi de această perioadă mai liniştită, de cărţile mele, de pian, de familie.

 Vă doriţi şi un al doilea copil? Sau dificultăţile pe care le-ai intămpinat pentru a rămăne insărcinată te-au descurajat? Nici gănd. Ii mulţumesc Lui Dumnezeu pentru darul prezent şi voi lăsa in măinile Lui şi viitorul.
×
Subiecte în articol: vedete