x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun In lumea esenţelor

In lumea esenţelor

12 Oct 2007   •   00:00

Oana Roman şi-a implinit un vis. Acela de a prezenta o emisiune care să o reprezinte."Esentze", noua emisiune de la B1 TV, difuzată in fiecare sămbătă, de la ora 16:00

Oana Roman şi-a implinit un vis. Acela de a prezenta o emisiune care să o reprezinte."Esentze", noua emisiune de la B1 TV, difuzată in fiecare sămbătă, de la ora 16:00, are şi un slogan stimulativ: "A vorbi cu inteligenţă despre esentza frumuseţii". Sfaturi extrem de practice, tendinţe vestimentare, evenimente din zona beauty/fashion sunt ingredientele emisiunii dedicate femeii active, moderne, aşa cum este şi Oana.

LEACURI. "Eu insămi urmez sau am urmat tratamentele din emisiune. Leacuri băbeşti rar am folosit. Cred că e bine să mergi la saloane de infrumuseţare şi să foloseşti tehnica modernă, pentru că este uşor, rapid şi comod", mărturiseşte gazda show-ului tv. Deşi frecventează saloanele de infrumuseţare, Oana nu şi-a făcut nici o operaţie estetică.

"Nu ştiu dacă aş avea curajul, pentru că am mare frică de operaţii, injecţii şi tot ce e legat de spital." Viaţa tumultuoasă a făcut-o să inveţe să nu mai piardă ore-n şir in faţa oglinzii, ci căt e necesar. Cănd nu este prinsă cu treburi, vedeta tv rătăceşte in "dulcea seninătate ce ţi-o dau braţele unui bărbat care te iubeşte".

"Mi-ar plăcea să realizez un talk-show in care să discut despre viaţă cu diverse personalităţi şi să reuşesc să-i prezint in adevărata lor lumină. Cu bune, cu rele, cu realizări, cu eşecuri"

Oana Roman

×
Subiecte în articol: vedete