x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Incredibila maşinărie umană

Incredibila maşinărie umană

02 Noi 2007   •   00:00

"Incredibila maşinărie umană" vă invită duminică, 4 noiembrie, de la ora 20:00 intr-un tur in interiorul corpului uman, de la cap şi pănă in vărful picioarelor.

"Incredibila maşinărie umană" vă invită duminică, 4 noiembrie, de la ora 20:00 intr-un tur in interiorul corpului uman, de la cap şi pănă in vărful picioarelor. Cu ajutorul graficii generate pe computer şi al tehnologiei de filmare cu mărirea imaginii, această serie fascinantă dezvăluie funcţiile complexe ce le permit oamenilor să vadă, să miroasă, să audă, să găndească, să se mişte şi să se vindece.

TEHNOLOGIE. Dacă pentru a spune "Salut", este nevoie de 100 de muşchi, cum este corpul capabil să indeplinească sarcini şi mai complicate, cum ar fi aceea de a merge? Tehnologia avansată dezvăluie secrete ale corpului: de la cele trei minuscule tuburi din ureche, care ne ajută să ne menţinem echilibrul, pănă la cele două milioane de orificii din pielea noastră, care acţionează ca sisteme de incălzire sau răcire. "Incredibila maşinărie umană" vă explică totul despre corpul uman - de la 97.000 de kilometri de artere, vene şi vase capilare - o "autostradă" care ar putea incercui de două ori planeta - pănă la 120 de milioane de fotoreceptori din ochii noştri, 10.000 de papile gustative şi 10 milioane de "diferenţiatori de miros" din nasurile noastre.

Info

Fenomene stranii. Un program dătător de fiori, care prezintă poveşti adevărate despre fenomene paranormale relatate chiar de cei care le-au trăit.

Poliţiştii din San Francisco. Crime, bătăi intre clanuri rivale şi violenţă sunt la ordinea zilei cănd telespectatorii vor vedea de aproape arestări in afaceri cu droguri şi raiduri in lumea interlopă a oraşului San Francisco.

Criminali furioşi. Aşa-numiţii "criminali furioşi" sunt diferiţi de criminalii in serie: furia lor se tot acumulează pănă in momentul cănd se declanşează asupra societăţii, ucigănd căt mai mulţi oameni intr-un interval scurt de timp.

Meserii murdare. Mike Rowe işi alege o altă meserie murdară (curăţător de nămol, miner de cărbune, exterminator, gunoier in China Town), lucrănd alături de bărbaţii şi femeile care şi-au făcut o carieră din aceste meserii.

Istorii de familie. O perspectivă asupra vieţii marilor feline din Africa. Din 1996, captivanta poveste despre animale "Jurnalul felinelor mari" a urmărit momentele bune şi mai puţin bune ale unor lei, gheparzi şi leoparzi in mediul lor natural.

×
Subiecte în articol: documentar