x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Infidelitate descoperită prin intermediul Uber

Infidelitate descoperită prin intermediul Uber

01 Oct 2018   •   14:02
Infidelitate descoperită prin intermediul Uber

O femeie căsătorită din Colombia şi amantul ei au fost prinşi după ce au chemat un Uber pentru a merge la un motel, însă şoferul era chiar soţul femeii, scrie Newsweek.

Identificată doar sub numele de Yeimy, femeia şi amantul ei, Jesus Barrios, şi-au ţinut aventura în secret pentru mai mult de un an, scrie ziarul El Espectador. Cu toate acestea, săptămâna aceasta au fost prinşi când au chemat un Uber, iar soţul lui Yeimy se afla pe scaunul şoferului.

Yeimy şi Jesus s-au întâlnit în oraşul Santa Marta, marţi, când au decis să meargă la un motel, pentru mai multă intimitate. Din păcate pentru cei doi, Yeimy nu ştia că soţul ei a împrumutat maşina unui prieten şi conducea utilizând contul de Uber al acestuia. Cei doi au fost anunţaţi de aplicaţia Uber că şoferul lor este Leonardo.

Potrivit presei locale, cei doi soţi nu s-au recunoscut până când Yeimy nu a urcat în maşină.

Ce s-a întâmplat ulterior a fost prezentat diferit de mai multe publicaţii. Unele publicaţii spun că cei trei au coborât din maşină, iar bărbaţii au început să se bată în stradă, în timp ce altele spun că femeia împreună cu amantul ei ar fi coborât din maşină şi ar fi fugit pentru a scăpa de furia soţului.

Politica Uber menţionează că şoferii nu au voie să lase alte persoane să conducă în locul lor. Astfel, Leonardo a pierdut accesul la aplicaţia Uber.

“Vă vom dezactiva contul pentru mai multe activităţi, precum: oferirea de informaţii neadecvate, permisiunea ca altcineva să vă utilizeze contul şi o călătorie cu o maşină neautorizată”, potrivit regulilor prezente pe site-ul Uber.

 

×
Subiecte în articol: infidelitate uber