x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Irak / General ucis într-un atentat realizat de un om în scaun cu rotile

Irak / General ucis într-un atentat realizat de un om în scaun cu rotile

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Feb 2008   •   00:00
Irak / General ucis într-un atentat realizat de un om în scaun cu rotile

12:04 • O persoană imobilizată într-un scaun cu rotile a detonat luni încărcătura explozivă pe care o avea asupra sa în incinta sediului poliţiei din oraşul Samarra situat la nord de Bagdad, provocând moartea unui general, au declarat surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP.

O persoană imobilizată într-un scaun cu rotile a detonat luni încărcătura explozivă pe care o avea asupra sa în incinta sediului poliţiei din oraşul Samarra situat la nord de Bagdad, provocând moartea unui general, au declarat surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP.

SINUCIGAŞ. Atentatorul sinucigaş a pretins că vrea să îl întâlnească pe generalul Abdel-Jabbar Saleh Rabia pentru a-i înmână o serie de documente oficiale după ce anterior efectuase mai multe vizite la postul de poliţie. Generalul, adjunctul comandantului operaţiunilor speciale ale poliţiei din Samarra a coborât de la cel "de-al doilea etaj al imobilului pentru a se întâlni cu persoana imobilizată deoarece aceasta nu putea urca scările. Când acesta s-a apropiat, atentatorul sinucigaş a detonat încărcătura explozivă şi l-a ucis pe generalul Rabia", a declarat un oficial din cadrul forţelor de securitate din Samarra. Alţi doi poliţişti au fost ucişi în atentat.

×
Subiecte în articol: magazin