x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iulia Văntur

Iulia Văntur

26 Oct 2007   •   00:00

Colegii de la Pro TV Iaşi au incercat să-mi facă cele mai multe farse - nu toate au ţinut insă. Memorabilă este cea in care eu am făcut un direct pentru ora 19:00, cu adrenalina la maximum, şi care... nu a intrat pe post..

 Trei lucruri care iţi plac.

Imi place să ofer şi să primesc dragoste. Imi place să răd, să dansez. Imi place sentimentul pe care il am cănd sunt in direct.

Trei lucruri care iţi displac.

Superficialitatea - bărfa, invidia, minciuna.

Trei farse care ţi s-au făcut.

Colegii de la Pro TV Iaşi au incercat să-mi facă cele mai multe farse - nu toate au ţinut insă. Memorabilă este cea in care eu am făcut un direct pentru ora 19:00, cu adrenalina la maximum, şi care... nu a intrat pe post... bineinţeles - au pus totul la punct in cel mai mic detaliu şi mi-au provocat cele mai mari emoţii pe care le-am avut vreodată in direct.

Trei bălbe.

Am adunat de la Iaşi şi am zis că voi face un dicţionar de bălbe - cuvinte strălucite, improvizate: elveţioni- elveţieni, struguţi - struguri şi... in top "aici, la Surprize-Surprize".

Trei lucruri pe care vrei să le faci in viitor.

Să evoluez ca jurnalist, ca om de televiziune (să mă implic şi in alte proiecte care mi se potrivesc), să urmez cursurile Facultăţii de Regie-Film - anul viitor şi să fac un salt cu paraşuta.

Trei lucruri de care nu te poţi lipsi in viaţă.

Dragoste, oameni dragi, job - activitate.

Trei dorinţe pe care le-ai vrea indeplinite.

 Mi-aş dori ca toţi concurenţii de la "Dansez pentru tine" să-şi implinească visele. Imi doresc ca eu şi oamenii dragi mie să fim sănătoşi şi să avem in continuare parte de dragoste şi de linişte interioară. Să am o familie frumoasă şi să călătoresc in toată lumea.

Trei calităţi.

Iubesc - oamenii, munca pe care o fac (fac totul cu dăruire, cu plăcere), sunt veselă (pozitivă, optimistă), am cei 7 ani de acasă.

Trei defecte.

Numai trei... am multe, dar... Incăpăţănată, impulsivă, orgolioasă, sunt prea sinceră, directă şi uneori asta deranjează, uneori sunt prea sensibilă, mă emoţionez destul de uşor (am prea multă incredere in oamenii care nu sunt tocmai sinceri).

×
Subiecte în articol: vedete