x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun James Bond lovit de blesteme

James Bond lovit de blesteme

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Mai 2008   •   00:00
James Bond lovit de blesteme

Seria ghinioanelor care a lovit filmările la cea de-a 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", a continuat cu un nou accident, unul dintre tehnicienii peliculei fiind descoperit zăcînd inconştient într-o baltă de sînge, în urma unei dispute domestice, informează thisislondon.co.uk.

Seria ghinioanelor care a lovit filmările la cea de-a 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", a continuat cu un nou accident, unul dintre tehnicienii peliculei fiind descoperit zăcînd inconştient într-o baltă de sînge, în urma unei dispute domestice, informează thisislondon.co.uk.

GHINIOANE. Presa internaţională vorbeşte despre "un blestem" căruia i-a căzut victimă cea mai recentă parte a francizei de succes "James Bond". Tehnicianul, în vîrstă de 58 de ani, a fost găsit într-o baltă de sînge, duminică, în locuinţa unei femei, situată în Dornbirn, Austria. Poliţia crede că acesta a fost atacat de femeie, pe care a cunoscut-o într-un bar situat în apropiere de platourile de filmare, cu un cuţit de bucătărie. În prezent, tehnicianul, a cărui stare de sănătate a fost catalogată drept "critică", se recuperează la spital. Femeia a fost reţinută de autorităţile austriece. Acesta este ultimul dintr-o serie de accidente care au afectat filmările peliculei "Quantum of Solace". În urmă cu două săptămîni, maşina Aston Martin a celebrului agent 007 a plonjat într-un lac din nordul Italiei, în timp ce era condusă către locul de filmare. Maşina în valoare de 134.000 de lire sterline a fost distrusă, dar şoferul, Fraser Dunn, a scăpat teafăr. El a fost amendat de poliţia italiană pentru exces de viteză. Şase zile mai tîrziu, doi cascadori s-au rănit în timpul filmărilor. Accidentul s-a produs în timp ce maşina utilizată de cei doi cascadori a lovit camionul de turnare şi apoi un zid. Unul dintre cei doi bărbaţi, un cetăţean grec, pe nume Aris Comninos, a fost rănit grav la cap, intrînd în comă, şi a fost transportat în secţia de reanimare a spitalului Borgo Trento din Verona, nordul Italiei. În prezent starea sănătăţii sale este stabilă. Cel de-al doilea cascador, Bruno Verdirosi, a fost rănit mai uşor, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale.


PROTEST. Filmările din Italia au fost întrerupte, iar autorităţile italiene au deschis o anchetă în urma accidentelor. În plus, Craig s-a rănit la coaste în timp ce filma în Panama, în martie, şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. La începutul lunii aprilie, primarul unui orăşel din Chile, Baquedano, a vrut să-l calce cu maşina pe Daniel Craig în semn de protest faţă de faptul că localitatea a fost aleasă ca platou de filmare pentru lungmetrajul de acţiune. Primarul a protestat faţă de "excesul de poliţişti" concentraţi la Baquedano şi pentru că producătorii pretind în film că Chile este Bolivia. Baquedano este situat lîngă oraşul Antofagasta, în nordul ţării. Antofagasta a fost cucerit de Chile în 1879, Bolivia pierzîndu-şi astfel accesul la mare, iar de atunci cele două ţări sunt inamice. A 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", va fi lansată în premieră pe 31 octombrie, în Marea Britanie, cu o săptămînă înainte de a ajunge pe marile ecrane, în Statele Unite.

×
Subiecte în articol: magazin James Bond