x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jay-Z se desparte de Beyonce?

Jay-Z se desparte de Beyonce?

15 Feb 2011   •   15:26
Jay-Z se desparte de Beyonce?
Sursa foto: Regis Duvignau/REUTERS


Jay-Z şi Beyonce sunt pe punctul de a se despărţi. Cel puţin aşa susţine presa tabloidă. Potrivit mediatakeout.com, cele două vedete s-ar putea despărţi din cauza faptului că Beyonce nu este încă pregătită să aibă un copil, la cei 29 de ani ai săi, spre deosebire de Jay-Z, care la 42 de ani îşi doreşte foarte mult unul.

Cei de la mediatakeout.com au prins "din zbor", de la o sursă din apropierea cuplului, informaţia că Beyonce şi Jay-Z par să se certe de zor pe tema acestui subiect şi că, în cele din urmă, au hotărât să stea pentru o vreme separaţi. El urmează să locuiască pentru un timp la Los Angeles, în timp ce cântăreaţa rămâne la New York. "Ei speră ca, astfel, după o perioadă petrecută separat, să poată decide dacă vor avea copii sau dacă îşi va vedea fiecare de drumul său", ar fi declarat sursa.

Pe de altă parte, gosspicop.com are o altă sursă, un apropiat al lui Jay-Z, care susţine că nu este absolut deloc adevărată acestă informaţie potrivit căreia cei doi s-ar despărţi. Rămâne de văzut dacă unul dintre cele mai în vogă cupluri ale momentului va rămâne sau nu fericit până la adânci bătrâneţi...

×
Subiecte în articol: beyonce Jay-Z