x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jennifer Aniston o atacă pe rivala Angelina Jolie

Jennifer Aniston o atacă pe rivala Angelina Jolie

12 Noi 2008   •   00:00
Jennifer Aniston o atacă pe rivala Angelina Jolie

Actriţa Jennifer Aniston a început să vorbească, în sfârşit, despre sentimentele sale pentru fostul soţ, Brad Pitt, dar şi despre rivala Angelina Jolie, cea care i l-a „furat”.



Aniston susţine că nu are decât „admiraţie absolută” pentru Brad şi încă ţine la el foarte mult, scrie The Sun. Pe de altă parte, ea este de părere că Angelina a fost lipsită de fairplay, întrucât a povestit, de curând, cum s-a îndrăgostit ea de Brad Pitt pe platourile de filmare de la „Domnul şi doamna Smith”, în timp ce acesta încă era căsătorit cu Jennifer. „Cred că a fost nepotrivit să discute despre acele detalii. Toate lucrurile acelea despre cât era ea de nerăbdătoare să ajungă la muncă în fiecare zi? A fost chiar urât din partea ei”, a declarat Aniston, într-un interviu acordat revistei Vogue. Actriţa din „Prietenii tăi” a mărturisit că nu a avut nicio suspiciune în timp ce Pitt şi Jolie filmau, în 2005, la pelicula care i-a adus împreună. Totodată, Aniston a ţinut să precizeze că nu se simte ghinionistă în dragoste. „Toată chestia asta cu ’săraca Jen cea singură’ e un mit”, susţine ea, potrivit The Sun. Jennifer, care are 39 de ani (cu 6 ani mai mult decât Jolie), are în prezent o relaţie destul de ciudată cu un alt actor, John Mayer. Cei doi se despart şi se împacă la intervale de câteva zile, anunţă că s-au separat, după care sunt văzuţi din nou împreună. Cu toate acestea, Aniston spune că îl adoră pe Mayer. Mai mult, ea insistă şi că, într-o bună zi, va avea şi copii. "Pur şi simplu ştiu asta", susţine actriţa.
Jennifer Aniston a devenit celebră datorită datorită rolului Rachel Green din popularul serial de televiziune "Prietenii tăi", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. A jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), în comediile romantice "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). Recent, a început să joace şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005).

 

×
Subiecte în articol: lumea aniston