x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun John Galliano, dependent de alcool, valium şi somnifere.

John Galliano, dependent de alcool, valium şi somnifere.

de Marina Constantinoiu    |    22 Iun 2011   •   16:59
John Galliano, dependent de alcool, valium şi somnifere.

Fostul designer al Casei de moda Dior John Galliano, care a comparut miercuri in fata Tribunalului corectional din Paris pentru injurii antisemite, a recunoscut ca este dependent de alcool, somnifere si valium, relateaza AFP.

''Nu-mi aduc aminte foarte bine ce s-a intamplat'', a marturisit Galliano, acuzat c-a facut declaratii antisemite la adresa a trei clienti intr-un bistrou parizian. ''Sunt dependent de trei lucruri'', s-a confesat stilistul britanic: alcool, somnifere si valium.

De la comiterea faptelor si concedierea lui de la Dior, Galliano a stat doua luni in Arizona pentru o cura de dezintoxicare pentru cele trei lucruri enumerate.
Galliano a povestit cum s-a lasat cufundat in munca sa la Casa Dior si la societatea pe care chiar el a creat-o. ''Era o presiune foarte mare'', a spus el. Stilistul a mai povestit cum si-a pierdut tatal in 2005, apoi ''un prieten foarte drag'' in 2007, care-l ''apara de toate'', si s-a apucat de baut din ce in ce mai mult.
''Povara muncii a crescut'', a afirmat stilistul, explicand ce activitati trebuia sa faca: ''In aceeasi zi, trebuia sa conduc o proba de haine, apoi faceam 80 de costume Dior. A doua zi dimineata trebuia sa fac un discurs despre mostenire si viitor in Casa Dior si apoi trebuia sa pregatesc defilarea oamenilor, si toate aceste continuau neincetat''. ''Erau din ce in ce mai multe calatorii. Eram foarte ocupat'', a adaugat el.
Atunci, a povestit el, vizibil marcat de audienta, ''corpul meu se obisnuise cu comprimatele pe care le luam. Trebuia sa dorm, luam somnifere, uneori luam chiar in cursul zilei. N-am inteles cat este de ucigator acest amestec decat datorita dezintoxicarii''.
In momentul faptelor, ''nu mai puteam merge la lucru fara sa iau pastile''. Acum, a spus el, ''sunt in recuperare in continuare, dar ma simt mult mai bine''.

×