x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp şi Reese Witherspoon, desemnaţi cele mai iubite staruri la People’s Choice Awards

Johnny Depp şi Reese Witherspoon, desemnaţi cele mai iubite staruri la People’s Choice Awards

de Nicoleta Catana    |    09 Ian 2008   •   00:00

Actorii americani Johnny Depp şi Reese Witherspoon s-au numărat printre starurile câştigătoare ale People’s Choice Awards

Actorii americani Johnny Depp şi Reese Witherspoon s-au numărat printre starurile câştigătoare ale People’s Choice Awards, premii decernate, marţi, în cadrul unei emisiuni de televiziune înregistrate, lipsită de strălucire din cauza grevei scenariştilor americani, informează Reuters.

 

În loc să-şi primească statuetele în cadrul tradiţionalei ceremonii de la care sunt nelipsite marile staruri hollywoodiene, câştigatorii şi-au înregistrat discursurile de acceptare pentru o emisiune difuzată pe postul de televiziune CBS.

Organizatorii evenimentului au fost forţaţi să-şi schimbe planurile luna trecută, pentru că Sindicatul scenariştilor americani a refuzat să colaboreze la mai multe ceremonii de premii. O victimă de marcă a acestei greve este ceremonia Globurilor de Aur, care va fi redusă la o simplă conferinţă de presă, organizată duminică.

În ceea ce priveşte cea de-a 34-a ediţie a People’s Choice Awards, câştigătorii premiilor, acordate la 38 de categorii (film, televiziune si musică) au fost votaţi online de public. Actriţa şi cântăreaţa Queen Latifah a fost gazda emisiunii televizate, realizată în stil magazin, în cadrul căreia au fost anunţate premiile.

Depp şi Witherspoon au primit titlul de “starul masculin preferat” şi, respectiv, “starul feminin preferat”. Nici unul dintre cei doi artişti nu a fost citat pentru vreun rol anume. Depp a apărut anul trecut în “Piratii din Caraibe: La capatul lumii”, recoompensat şi cu premiile pentru cel mai bun film şi cea mai bună a treia parte dintr-o serie. Witherspoon a apărut anul trecut într-un film care nu a avut foarte mare succes de box office, “Transfer de captive”.

Joaquin Phoenix şi Drew Barrymore au avut, de asemenea, un an nemarcat de încasări spectaculoase, ceea ce nu a împiedicat publicul să-i desemneze “cel mai bun actor în rol principal” şi, respectiv, “cea mai buna actriţa în rol principal”.

Matt Damon şi Keira Knightley, starurile filmelor “Ultimatumul lui Bourne” şi, respectiv, “Piraţii din Caraibe: La capatul lumii”, au fost desemnati “starurile preferate în filme de acţiune”.

Partea a treia a aventurilor agentului secret Jason Bourne a primit şi premiul pentru “filmul de actiune preferat”, în timp ce “Harry Potter si Ordinul Phoenix” a fost desemnata “drama preferata”, “Un pic însărcinată” - comedia preferată şi “Shrek al Treilea” - cel mai iubit film, destinat întregii familii.

George Clooney şi Brad Pitt au primit premiul pentru “cel mai bun cuplu pe marile ecrane”.

Actorii serialului “Anatomia lui Grey”, Patrick Dempsey şi Katherine Heigl, au primit titlul de cele mai iubite staruri de televiziune. La categoria “drama de televiziune” a câştigat producţia “House”, în timp ce la categoria “comedie de televiziune” a câştigat serialul “Doi bărbaţi şi jumătate”, iar la categoria “producţie animată” a câştigat “Familia Simpson”.

Justin Timberlake şi Gwen Stefani au fost votaţi cei mai iubiţi cântăreţi, în timp ce Rascal Flatts au primit titlul de “grupul preferat al publicului”. “Give it to me” (Timbaland, Nelly Furtado, Justin Timberlake) a primit titlul de cel mai iubit cântec hip hop, în timp ce “Shut Up & Drive” (Rihanna) a fost votat cel mai bun cantec R&B.

Veteranii de la The Police au primit premiul People’s Choice pentru cel mai apreciat turneu de reunire.

Ellen DeGeneres a fost desemnată cel mai iubit moderator de talk show-uri, dar şi cea mai iubită comediană, în timp ce, cel mai apreciat reality show este “Dancing With the Stars” (echivalentul american al “Dansez pentru tine”). Robin Williams a primit titlul de cel mai iubit comedian.

×
Subiecte în articol: magazin primit people choice