x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Karl Lagerfeld: Adele este puţin prea grasă. Vezi alte declaraţii surprinzătoare ale designerului casei Chanel

Karl Lagerfeld: Adele este puţin prea grasă. Vezi alte declaraţii surprinzătoare ale designerului casei Chanel

07 Feb 2012   •   11:11
Karl Lagerfeld: Adele este puţin prea grasă. Vezi alte declaraţii surprinzătoare ale designerului casei Chanel

Designerul Karl Lagerfeld a vorbit intr-un interviu acordat publicatiei Metroday despre cantareata britanica Adele, despre care a spus ca este "putin prea grasa", arata Huffington Post.

Designerul a spus despre Adele ca "este in voga in aceasta perioada. Adele este putin prea grasa, dar are o fata frumoasa si o voce divina".

Karl Lagerfeld, supranumit "Kaiser-ul modei", a facut si alte declaratii surprinzatoate in interviul pentru Metroday: "Nimeni nu vrea ca Grecia sa dispara, dar grecii au niste obiceiuri dezgustatoare. Italienii la fel","Daca as fi femeie si as trai in Rusia, as fi lesbiana pentru ca rusii sunt foarte urati", "Persoanele care apar in reviste sunt 50% pitipoance si 50% femei insarcinate". Designerul a mai spus ca este un fan al Primei Doamne a SUA, Michelle Obama.

Nu este prima oara cand designerul casei Chanel critica femeile grasute, in trecut Lagerfeld declarand ca "nimeni nu vrea sa vada femei plinute". Ulterior, Lagerfeld si-a schimbat parerea si a ales pentru sedintele foto ale casei Chanel fotomodele supraponderale si a angajat-o apoi pe cantareata Beth Ditto pentru a patrona in 2009 una dintre petrecerile casei sale de moda, Fendi.

×
Subiecte în articol: moda chanel karl lagerfeld Adele