x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun L-a cuminţit!

L-a cuminţit!

23 Noi 2007   •   00:00

Prezentatorul emisiunii "Trădaţi in dragoste" crede in destin şi are cel mai bun exemplu la indemănă ca să-ţi demonstreze că nu bate cămpii: Ada.

"Frăţiorul" Ernest vrea cel puţin doi copii cu Ada

Prezentatorul emisiunii "Trădaţi in dragoste" crede in destin şi are cel mai bun exemplu la indemănă ca să-ţi demonstreze că nu bate cămpii: Ada. A fost suficient ca ea să-l remarce in perioada pe care a petrecut-o in casa Big Brother, pentru ca viaţa să-i aducă impreună: "Era plin de umor, deschis şi nonconformist. L-am simpatizat imediat", povesteşte Ada cum de l-a ales pe el dintre toţi "frăţiorii". S-au cunoscut la scurt timp după terminarea reality-show-ului de la Prima, chiar dacă ea locuia tocmai la Focşani. "Băiatul cu care eram in acel moment mi-a spus că un amic de-al lui il ştie pe Ernest şi aşa am ajuns să ne intălnim, la o petrecere." S-au văzut, s-au plăcut, numai că amăndoi erau cuplaţi cu altcineva.

Aşteaptă inelul. S-au regăsit după aproape un an, liberi să-şi incerce norocul in dragoste. Au trecut trei ani de cănd sunt impreună. Relaţia lor merge ca pe roate şi Ada ne-a mărturisit că vorbesc deja despre logodnă. Străns cu uşa, Ernest recunoaşte că nu i-a oferit incă inelul alesei lui. "De obicei, bărbaţii sunt mai fricoşi cănd trebuie să-şi ia angajamente de felul ăsta", se scuză pentru intărziere prezentatorul care a băgat spaima in sufletele celor care trădează in dragoste. Cert este că vrea cel puţin doi copii, pentru că el a fost singur la părinţi. "Eu fac doar unul, la doi nu mă bag", il avertizează Ada, speriată de greutăţile maternităţii. "Există o mulţime de copii care aşteaptă să fie infiaţi", avansează imediat o soluţie viitorul tătic.

Mai inţelept. Ernest spune că show-ul "Trădaţi in dragoste", pe care il prezintă la Prima TV, i-a schimbat radical modul de găndire in privinţa relaţiilor: "Trebuie să cunoşti bine o persoană inainte de a face un pas decisiv, ca să reduci pe căt posibil varianta unui eşec". Amuzată de seriozitatea iubitului, Ada comentează ironică: "A devenit casnic. Nu-i mai place să iasă prin cluburi. El stă acasă şi eu ies impreună cu prietenele".

×
Subiecte în articol: cover story