x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga, în faliment după turneul mondial „Monster Ball”.

Lady Gaga, în faliment după turneul mondial „Monster Ball”.

31 Mai 2011   •   12:00
Lady Gaga, în faliment după turneul mondial „Monster Ball”.


Oricat de surprinzator ar suna, Lady Gaga sustine ca turneul mondial 'Monster Ball' a dus-o la faliment, in ciuda faptului cp a castigat aproximativ 125 de milioane de dolari din cele 200 de concerte incluse in acesta.

Cantareata spune ca totusi aceasta suma a fost depasita de costurile necesare pentru scenografie si dansatori. 'Am bagat totul in spectacol si m-am trezit in faliment la prima prelungire a turneului «Monster Ball». S a fost amuzant ca habar n-aveam! Imi aduc aminte ca i-am sunat si le-am zis «De ce zice toata lumea ca n-am bani? E ridicol, am cinci single-uri pe locul intai» - si ei mi-au zis «Da, dar vezi ca esti datoare 3 milioane de dolari»', a povestit Gaga pentru Financial Times.

In orice caz, excentrica interpreta nu s-a oprit din cheltuit de la finalul turneului, zvonindu-se ca a trimis o echipa la Londra care sa ii cumpere suveniruri cu familia regala intentionand sa isi decoreze casa astfel incat sa isi aduca aminte de acest oras si de fanii de aici. 'Gaga si-a trimis echipa sa cheltuie 10.000 de dolari la Londra pe suveniruri cu Lady Diana si de la nunta regala. Vrea sa isi amenajeze o camera din apartamentul ei din New York dedicata Londrei si tuturor «montruletilor» ei din acest oras', a declarat o sursa din apropierea cantaretei, citata de Daily Mirror.

Totusi, cantareata spune ca nu a cheltuit pana acum pe lucruri foarte scumpe. 'Singurele lucruri importante pe care le-am cumparat au fost valva pentru inima tatalui meu si o masina pentru parintii mei. Si asta pentru ca masina tatalui meu avea un numar de inscriptionat cu Lady Gaga, asa ca sfarsea tot timpul prin a fi urmarit peste tot, iar asta ma scotea din minti, asa ca i-am cumparat o masina', a explicat cantareata.

×