x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady in black

Lady in black

de Adriana V. Paduraru    |    02 Apr 2009   •   00:00
Lady in black
Sursa foto: Lucian Alecu/JURNALUL NAŢIONAL

Raluca Lăzăruţ, tentată de rochia neagră de mireasă



Raluca Lăzăruţ, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 3, spune despre ea că este o persoană care face tot ce-şi doreşte. Şi urmează fără să stea prea mult pe gânduri sfatul lui Octavian Paler. "Să facem tot ce ne trece prin cap, pentru ca să nu ajungem la o vârstă înaintată şi să privim viaţa doar din perspectiva lucrurilor pe care nu le-am făcut!", a adăugat Raluca. Primul gest rebel înscris în "istoria familiei" este din perioada liceului. "Eram membră în consiliul elevilor din Colegiul Naţional Decebal şi trebuia să realizăm un model pentru uniforma şcolară. Mi-am spus părerea, am adus argumente, am militat pentru ceva deosebit şi original şi am sfârşit prin a fi trimisă înapoi în clasă şi «pârâtă» la diriginte că sunt prea rebelă şi că nu se poate ţine cont de părerea mea", îşi aminteşte vedeta Antenei 3. Au urmat piercing-urile în buric şi tatuajul: "Dacă la început eram foarte mândră de cercelul din buric, cu timpul abia aşteptam să scap de el. La fel s-a întâmplat şi cu tatuajul. Pe care apoi l-am scos destul de greu şi am cam suferit pentru asta".

DESPRE IUBIRE. Când vine vorba de iubire, însă, parcă lucrurile nu mai stau chiar aşa de "rebel". Raluca crede în iubire, crede în dragostea necondiţionată, în respectul nemărginit faţă de partenerul alături de care alegi să-ţi petreci restul vieţii. "Nu cred însă în devotamentul tâmp faţă de soţ, indiferent dacă sentimentele se schimbă sau dacă respectul dispare. Cred că succesul într-o căsnicie se datorează în primul rând unui alt tip de devotament: cel faţă de propriile idealuri şi concepţii despre cum îţi vezi tu propriul mariaj", a adăugat vedeta Antenei 3.

DESPRE CĂSĂTORIE. Raluca recunoaşte că în ultima vreme a început să se gândească la căsătorie. Un lucru e însă cert: "Nu aş face acest pas decât dacă pasiunea faţă de omul care mă cere ar fi fără măsură. Cred că pentru a-ţi împlini un destin trebuie să pui la bătaie întreaga fiinţă, fără limite şi fără reţineri. Nu vreau să trăiesc cu măsură şi nici să iubesc cu măsură, pentru că asta înseamnă să mori lent. De altfel cred că adevărata reuşită în dragoste e construită pe un «exces», pe un prisos de sentimente, nu pe o doză de moderaţie a lor.

"Îmi place bărbatul care pare a avea răspunsuri la toate întrebările mele lăuntrice"
Raluca Lăzăruţ

Making Of
Pentru a profita de felul ei de-a fi am pus la cale o şedinţă foto mai deosebită. Ne-a dat o mână de ajutor în acest sens şi designerul Stephan Pelger. El a văzut-o pe Raluca îmbrăcată într-o rochie neagră de mireasă. Şi a conceput o ţinută extravagantă în care au intrat 45 de metri de tul (numai trena are patru metri lungime). Ralucăi i-a plăcut ideea şi chiar este tentată să poarte o astfel de rochie în ziua cea mare: "Dacă o să iau această decizie, o să încerc să-mi transform propria nuntă într-o petrecere de pomină, nu într-un act imbecil de politeţuri şi, ca atare, aş fi încântată să port o rochie de mireasă neagră".

"Nu-mi plac bărbaţii care renunţă la propriile pasiuni şi plăceri pentru femeia de lângă el. Şi acum îmi aduc aminte ce scria Marin Preda în "Cel mai iubit dintre pământeni", că, din punctul lui de vedere, căsătoria e o temniţă în care oamenii cu vini diferite se închid crezând că au fost pedepsiţi să ispăşească pe nedrept pedeapsa celuilalt"
Raluca Lăzăruţ

×
Subiecte în articol: cover story