x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mădălin Mandin

Mădălin Mandin

14 Dec 2007   •   00:00

Mădălin Mandin a ajuns să joace in "Cu un pas inainte" aproape din intămplare. Alex Berceanu, regizorul serialului, l-a intălnit pe holurile Studiourilor Media Pro din Buftea şi i-a spus că are nevoie de o pată de culoare intr-un proiect de-al său.

PRO TV/CU UN PAS INAINTE/SERIAL/JOI 23:15

Mădălin Mandin a ajuns să joace in "Cu un pas inainte" aproape din intămplare. Alex Berceanu, regizorul serialului, l-a intălnit pe holurile Studiourilor Media Pro din Buftea şi i-a spus că are nevoie de o pată de culoare intr-un proiect de-al său. "Pe Alex Berceanu il cunoşteam de la UNATC. Cănd mi-a zis de ce are nevoie am fost incăntat de idee. Am făcut schimb de numere de telefon şi trebuia să ne intălnim la casting", povesteşte Mădălin. Insă, la căteva zile după discuţie, tănărul actor şi-a pierdut telefonul şi, o dată cu el, agenda. Aşa se face că, oricăt de mult şi-ar fi dorit, nu avea cu să dea de Alex. Pănă la urmă, cu ajutorul unui coleg, Mădălin a reuşit să vorbească cu regizorul şi să ajungă la casting. "Norocul a făcut să mă intălnesc intr-un restaurant cu Cristi Hogaş, cu care aveam să joc in acest serial in sezonul II. Prin el am reuşit să ajung la probă. Am luat numărul de telefon al lui Alex, am vorbit şi m-am dus la casting. Personajul Flo trebuia să cănte la chitară in scenariu, dar eu m-am dus la probă atăt cu chitara, căt şi acordeonul. La chitară invăţasem căteva căntece in doar două zile, dar nu eram in mănă. Am luat acordeonul şi am inceput să cănt un tango şi un vals", ne-a mărturisit Mandin.

FASCINAŢIE. Actorul spune că există destule asemănări intre el şi Flo, printre acestea numărăndu-se atăt bucuria, inocenţa şi onestitatea, căt şi pasiunea pentru muzică. Mădălin spune că este fascinat de personajul pe care il interpretează. "Spontaneitatea, bucuria de a fi mereu in centrul atenţiei, lipsa complexelor m-au fascinat la Flo, iar eu am incercat să le transpun in acest personaj plin de umor. Florin este un artist, dar nu a avut posibilitatea şlefuirii calităţilor sale şi nici mediul propice pentru acest lucru. El insă a voit cu orice preţ să cănte şi nimic nu l-a impiedicat să vină cu un acordeon furat in braţe şi să nu plece de acolo pănă ce nu va fi admis in şcoală", mai spune Mandin.

Nu i-a fost greu totuşi să intre in pielea unui rrom, intrucăt şi-a petrecut copilăria alături de ei şi deci ştie foarte multe despre această minoritate. Şi pentru a demonstra căt de multe a invăţat frecventănd cursurile Academiei de Arte Carmen Caragiu, Flo impreună cu Ela (Aylin Cadir) vor participa la "Dansez pentru tine", o ediţie specială de Crăciun.

×
Subiecte în articol: vedete