x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Marea Britanie îl trimite la Eurovision pe Engelbert Humperdinck. Vezi cum arată pe scenă la 75 de ani! (VIDEO)

Marea Britanie îl trimite la Eurovision pe Engelbert Humperdinck. Vezi cum arată pe scenă la 75 de ani! (VIDEO)

02 Mar 2012   •   12:43
Marea Britanie îl trimite la Eurovision pe Engelbert Humperdinck. Vezi cum arată pe scenă la 75 de ani! (VIDEO)

Marea Britanie a urcat vertiginos in topul participantelor la concursul muzical Eurovision, din punctul de vedere al sanselor estimate de a castiga editia din acest an, dupa ce veteranul Engelbert Humperdinck a fost ales sa-i reprezinte pe insulari.

Conform The Telegraph, la casele de pariuri Marea Britanie este cotata, acum, cu sansa a patra de a castiga consursul Eurovision 2012, dupa Danemarca, Irlanda si Norvegia, de unde, pana ieri, nu figura intre primele zece natiuni.

Engelbert Humperdinck are 75 de ani si va avea chiar 76 la data concursului (26 mai) ce se va desfasura la Baku, in Azerbaidjan.

Cristicii de specialitate din Marea Britanie au intampinat cu comentarii in general favorabile alegerea lui Humperdinck, desi glumele pe acest subiect au curs din abundenta.

'Hump nu poate face rau. Este o legenda venerabila, pe care ne putem baza ca va merge acolo si va face ceea ce a facut mereu: va livra o mare balada siropoasa intr-o maniera inaltatoare, facand-o cu angajament, sinceritate si o figura serioasa. Alegerea lui Humperdinck reprezinta o constientizare a manelismului care sta la baza acestei absurde competitii si a incapacitatii BBC de gasi reteta castigatoare in aceste conditii. Gandirea se pare ca a fost 'daca nu putem sa-i batem, macar sa ne distram pe cheltuiala lor', a opinat Neil McCormick, redactorul muzical al The Telegraph.

'La auzul acestei stiri prima reactie este: mai e in viata tipul asta? Pe urma, vine si gandul mai bun: Dar desigur! De ce oare ne-a luat atat timp sa il intrebam daca nu ar vrea sa ne reprezinte?', a punctat si Will Hodgkinson, The Times.

In videoclipul atasat, Engelbert Humperdinck apare intr-un concert live de la finele anului trecut. Interpretul hit-urilor 'Please release' me sau 'Spanish eyes', care faceau furori printre tinerii anilor 60-70, pare inca in forma si capabil sa produca o mega-surpriza la Baku.

×
Subiecte în articol: eurovision engelbert humperdinck